Tuhannet ja tuhannet autetut – siunaus ja kiitos sinulle!

”Katso, jo ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat” – Naahum 2:1

Rampa

KANSOJEN Jumala on sallinut minun kutsumuselämäni aikana kulkea pitkiä etäisyyksiä siellä, missä ihmiset elävät unohduksen hämärässä pimeän kahleissa. Tiedostaa heidän hätäänsä ja etsiä ja ohjata heille suoran toiminnan apua. Sinulta.

Jumala on myös sallinut minun todistaa, miten täyden evankeliumin valo saa ja voi loistaa pimeyksissä ja miten sen lääkitsevä, uutta luova ylösnousemusvoima parantaa kehon, sielun ja hengen puuttuvaisuudet.

Erityistä Jumalan hyvyyttä on siinä, että olen saanut koskettaen ja kokien todistaa puoli vuosisataa sitten perustamani patmostyön jumalallisen vaikutuksen siellä, missä tarpeet ja hädät ovat suurimmillaan.

Saan ja osaan kiittää Jumalaa patmosnäyn uskollisista esirukoilevista toteuttajista. Näyn kantaja vailla näyn toteuttajia – sinua! – olisi vain tyhjää kaikuva unelma.

Nyt sinun ja kaltaistesi rakkaudenteoissa näky elää.

Syysraportti on julkaisumme, jota luetaan kodeissa adventtiviikoilla 2021. Rohkenen jakaa kanssasi tämän sivun kuvan sanoman.

Joulu on liikkeellä olemisen aikaa.

Joulu tuli kaikkein pyhimmästä halki taivaitten – sitä on julistaen levitetty maan ääriin – parhaimmillaan joulu ilmestyy enkelten ja pelastettujen ihmisten yhteisessä ylistyskiitoksessa: ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa…”

PatmosApu paikallistaa inhimillisen hädän ja puutteellisuuksien osoitteita ja pyrkii paikalle joulun viestillä.

Kiitos, kun tutustut ajan tarpeisiin patmoskentillä ja annat syntymälahjan Jeesukselle ja Hänen nimessänsä esirukoillen autat.

LEO MELLER

Lue lisää Syysraportista: