Tuplamäärä Uusia Testamentteja Beirutiin

Muutama viikko sitten vetosimme teihin Patmoksen työn ystävät, että saisimme kerätyksi varoja 5000 arabiankielistä Uutta Testamenttia varten Beirutin räjähdyksen uhreille ja erityisesti maassa asuville Syyrian pakolaisille, joita yhteistyökumppanimme Libanonin Kansallinen Allianssikirkko ja raamattukoululaiset tavoittavat säännöllisesti. Nyt on kiitoksen aika!

Uusi Testamentti arabiaksi

Puute Jumalan Sanasta

Kanavoituamme Beirutissa tapahtuneen elokuun neljännen päivän räjähdyksen jälkeen kiireisen apumme Laupiaan Samarialaisen Kukkaro -järjestön kautta otimme yhteyttä Libanonin Kansallisen Allianssikirkon raamattukoulun johtajaan Milad Dagheriin ja selvitimme Allianssikirkon senhetkisiä akuuteimpia tarpeita. Milad Dagher toivoi meidän osallistuvan arabiankielisten Uusien Testamenttien hankintaan.

Sekä seurakuntalaiset että raamattukoulun opiskelijat tekevät säännöllisesti työtä syyrialaisten muslimipakolaisten parissa kertoen evankeliumia Jeesuksesta ja auttaen heitä käytännön tarpeissa. He jakavat Uusia Testamentteja kaikille halukkaille, ja nyt varastot olivat hupenemassa. Räjähdyksen seurauksena kaikkinaiset tarpeet ovat kasvaneet ja samalla myös kaipuu elävän Jumalan puoleen on selvästi lisääntynyt.

Milad Dagher selvitti meille, että yksi pehmeäkantinen Uusi Testamentti tulisi maksamaan 2,50 euroa. Patmoksen johtoryhmässä sovimme lupauslahjasta 5000 Uudelle Testamentille, yhteensä 12 500 euroa. Lähetimme varat Libanoniin.

Kaksinkertainen lahja: 10 000 Uutta Testamenttia!

Suureksi yllätykseksemme ja iloksemme saimme viestin Milad Dagherilta, että Libanonin Raamattuseura oli tullut  vastaan erityisellä alennuksella ja luvannutkin toimittaa lahjoittamallamme summalla tuplamäärän Uusia Testamentteja, eli 10 000 kappaletta! Raamattuseura painoi erityisen painoksen nimenomaan Allianssikirkolle, ja kirjoihin oli vielä lisätty ylimääräinen sivu, jossa on Allianssiseurakunnan yhteystiedot. Beirutin seurakuntaliset kykenevät jakamaan testamentteja myös sisarseurakunnille ympäri Libanonin. Kaikki seurakunnat ovat mukana pakolaistyössä.

Milad Dagher kertoo: ”Olemme innoissamme, jaoimme jo ensimmäiset 200 kappaletta samana iltapävänä, kun saimme ne painosta ulos. Haluamme jakaa joka ikisen kappaleen, jotka olemme nyt saaneet. Tiedämme, että Jumalan Sana ei tyhjänä palaa.”

Kiitos sinulle Patmos-ystävä, että olet mukana mahdollistamassa tämän kaksinkertaistumisen ihmeen!

LEENA METSÄMÄKI