Vaalit tulevat – Oletko valmis?

Menneinä vuosikymmeninä puhelinpylväissä näki julistetta: Jeesus tulee – oletko valmis? Tämä naseva slogan on ulotettu jopa vaaleihin. Ennakkoäänestys on ollut vilkasta ja kokonaisuudessaan äänestysprosentin on arveltu nousevan edellisistä eduskuntavaaleista.

rukous-eduskuntavaalien-puolesta-paakuva

Näistä vaaleista on puhuttu myös “vedenjakaja” vaaleina. Lääkäri Pekka Reinikainen kirjoitti pari viikkoa sitten blogin juuri kyseisellä otsikolla Vaalit tulevat – Oletko valmis? Blogin voit lukea seurakuntalainen.fi verkkolehdestä. Blogisti avaa artikkelissaan esimerkiksi seuraavia teemoja, jotka tulevat mitä suurimmalla todennäköisyydellä seuraavan hallituksen ja eduskunnan käsiteltäväksi:

  • Annetaanko lapsille oikeus päättää sukupuolestaan?
  • Laillistetaanko eutanasia?
  • Laillistetaanko miedot huumeet?
  • Tuleeko viini ruokakauppoihin?
  • Lopetetaanko oman uskonnon opetus?

Radio Patmoksessa olemme rukoilleet vaalien puolesta, järjestäneet vaalitenttejä sekä radioineet SUV ry:n vaalipaneelin ja järjestäneet vaalidebatteja.

Kuuntele alla olevista linkeistä Radio Patmoksen vaalitentit toimittaja Päivi Kyyrön luotsaamana:

Vaalitentti 2023, osa 1

 

Vaalitentti 2023, osa 2

 

Sanan- ja uskonnonvapaus ry:n vaalipaneeli radioitiin suorana lähetyksenä ja oheisesta linkistä voit kuunnella tämän paneelikeskustelun:

 

Iltapäivän lähetyksissä on ollut vaalidebatteja ja näitä voit kuunnella: patmosplus.fi/Iltapäivä Toni Randénin seurassa. Myös Rukous Eduskuntavaalien puolesta –ohjelmat löytyvät ohjelmakirjastosta.

Meillä jokaisella on yksi ääni, käytetään se harkiten ja rukoillaan niin vaalien kuin tulevan eduskunnan ja hallituksen puolesta. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on kyetä vastamaan kysymykseen: Jeesus tulee – Oletko valmis? myöntävästi. Onhan Jeesuksen Kristuksen veri saanut puhdistaa sinut synneistäsi ja olet kohdannut Hänen armonsa ja omistat pelastusvarmuuden.

 

Helvi Jääskeläinen
Radio Patmos