Vielä ehdit pakata virtuaalisen kenkälaatikkolahjan

Vielä on aikaa osallistua tämän vuoden Joulun Lapsen keräykseen joko lahjoittamalla keräyksen kuluihin tai pakkaamalla virtuaalipaketti. Virtuaalipaketti on helppo tapa osallistua keräykseen vaikkapa kotisohvalta.

Vielä-ehdit-pakata-virtuaalisen-kenkälaatikkolahjan

Pääset pakkaamaan virtuaalipaketin Joulunlapsi.fi -sivuilta. Sinun tarvitsee vain valita lahjatavarat ja me pakkaamme paketin puolestasi. Tai voit antaa valinnan kokonaan meidän huoleksemme valitsemalla ”Valitkaa puolestani” -vaihtoehdon. Virtuaaliset kenkälaatikkolahjat ovat huolella valmistettuja ja pakattuja lahjapaketteja, tarkoituksena helpottaa kiireisen arkea.

Virtuaalisen lahjan avulla voit tänä vuonna vaikuttaa Romanian, Moldovan ja Ukrainan lasten elämään antamalla heille lahjaksi iloa ja toivoa paketin muodossa. Nämä paketit matkustavat sellaisiin olosuhteisiin ja romanikyliin, joihin on muuten haastavaa päästä. Paikalliset seurakunnat ja vapaaehtoistyöntekijät jakavat evankeliumia luovalla tavalla kenkälaatikkolahjan välityksellä ja kutsuvat kaikkia lapsia Suuri seikkailu -opetuslapseuskouluun.

Osallistu meille annetun lähetyskäskyn toteuttamiseen lahjoittamalla virtuaalinen kenkälaatikkolahjapaketti jo tänään!

Pakkaa virtuaalipaketti