Yassa – Patmoksen kummiapu muutti elämän

Patmos on tukenut vuosien ajan perhettä, jonka lapset ovat jo kasvaneet nuoriksi aikuisiksi, mutta yhä tarvitsevat tukeamme.

dav

Perheen pojan nimi on Yassa, hän on 19-vuotias. Hänellä on vain yksi sisar, 21-vuotias Madonna. Heidän isänsä on alkoholisti eikä välitä perheestään. Hän ei ole koskaan kantanut vastuutaan millään tavoin.

Alun perin perhe on lähtöisin Egyptin pohjoisosasta. He muuttivat vuosia sitten Kairon Mokattamin slummiin. Äiti on löytänyt yksinkertaista työtä siivoojana sairaalassa saadakseen perheelleen elantoa. Hän on vilpitön uskova ja hän on luottanut siihen, että Herra Jeesus ei koskaan hylkää heidän perhettään.

Hän opetti lapsensa Yassan ja Madonnan rukoilemaan ja pitämään huolen siitä, etteivät he lähde pahoille teille isän askeleita seuraten. Äidin pienet tulot eivät ole kuitenkaan koskaan riittäneet siihen, että lapset olisivat voineet mennä kouluun.

Vasta kummiapumme piiriin vuosia sitten päästyään niin Yassa kuin Madonnakin saattoivat aloittaa koulun. Siksi he ovat ikäluokkaansa alemmilla luokilla.

Kuukausittainen tuki on taannut sen, että he ovat saaneet maksetuksi opiskelukustannukset. Yassa on saanut nyt suoritettua yläasteen ja Madonna pääsi toiselle luokalle hotelli- ja matkailuinstituutissa.

Perhe rukoilee jatkuvasti isän puolesta, mutta tähän päivään mennessä hän ei ole tehnyt parannusta eikä käy edelleenkään töissä.

Äiti, Yassa ja Madonna rukoilevat päivittäin myös Patmoksen ja jokaisen kummin puolesta, joka tukee heitä ja mahdollistaa sen, että he pysyvät hengissä ja kykenevät jatkamaan opintojaan.

Yassa, Madonna ja heidän äitinsä lähettävät lämpimät kiitoksensa ja toivovat, että he eräänä päivänä voisivat olla niitä, jotka ovat auttamassa toisia heikossa asemassa olevia.

Tule kummiksi