Yhdessä kaikesta selvitään

Yli 30 vuotta sama näky on kantanut minua ja kuljettanut Koulu- ja nuorisotyötämme vuodesta toiseen. Näky lapsista ja nuorista. Näky siitä, että Jumalan rakkaus koskettaa tässä maassa lapsiamme. Tämä näky ei jätä rauhaan. Työni lasten ja nuorten parissa ylläpitää toivoa tulevaisuudesta. Lapset eivät elä menneessä vaan heillä on katse aina eteenpäin. Nuoret haluavat innolla kokea elämää ja unelmoida. Tämä pitää minut samassa voimavirrassa heidän kanssaan. Siksi minäkin unelmoin ja uskon.

RR raportin kuva

Come Home Kids-leirimme, ”Yhdessä kaikesta selvitään”, vihdoin onnistui Karmel-kodilla Hämeenkyrössä 27.-28.8.2021. Noin 30 lapsen kanssa vietetty leiri oli erittäin odotettu, koska edellisestä leiristä ehti kulua jo kaksi vuotta koronan vuoksi. Nyt käsidesien ja ryhmäjakojen sekä monien erikoisjärjestelyjen avulla pidimme turvallisen leirin.

Leirin opetuksissa ja näytelmässä etsittiin Jumalan sota-asun varusteita: miekkaa, kilpeä, kypärää, haarniskaa, vyötä ja alttiuden kenkiä. Pahamaineinen Myyrä apureineen yritti estää varusteiden etsintää. Tyttäreni Emmi oli leirinäytelmän toinen päähenkilö. Leirillä vieraili myös täydellisenä yllätyksenä aivan oikea ritari keskiajan varusteineen.

Tämän artikkelin kuvat kertovat mahtavasta leiristämme enemmän kuin tuhat sanaa. Kaikki leirin päivät kuvattiin aamusta iltaan TV7:n Come Home Kids-jaksoihin. Näin jokainen, joka haluaa, pääsee mukaan leirillemme. Uudet jaksot alkoivat syyskuussa
2021.

Come Home Kids tuhansille lapsille

Come Home Kids -leireillä ja TV7:n Come Home Kids -ohjelmien kautta on kohdattu tuhansia lapsia jo yli 14 vuoden ajan.

Lastenohjelmien määrässä TV7:n ohjelmatuotannossa Come Home Kids on nyt ennätyslukemissa, sillä jaksojen määrä on nyt ohittanut kaikki muut TV7:n lastenohjelmat.

Kaikkialla Suomessa kiertäessäni tapaan entistä useammin perheitä, joissa seurataan tiiviisti Come Home Kids-ohjelmia. Pyrimme leiritiimillä myös koko ajan kehittymään ja tekemään entistä korkeatasoisempaa tuotantoa, niin TV-ohjelmiin kuin lastenleireille.

Tämä on hyvin vaativaa työtä, mutta myös palkitsevaa. Monet lapsista tulevat vuosi vuodelta uudestaan leireille ja nyt ennätysmäärä teini-ikään kasvavista leiriläisistä haluaa pysyä mukana apuohjaajina. Tämä lisää myös painetta jälleen aloittaa suositut Come Home -nuorten leirit.

Pysy tässäkin asiassa mukana rukouksin ja taloudellisesti, sillä vuoden 2022 lastenleirin suunnittelu on jo alkanut sekä haaveet nuorille järjestettävästä leiristä etenevät.

Näky sydämessäni lasten ja nuorten parissa tapahtuvasta herätyksestä ei sammu vaan se tulee uudestaan eteeni tavalla ja toisella.

RIKU RINNE