Patmos-blogi

Päivi Räsänen ja piispa Juhana Pohjola vapautettu kaikista syytteistä

Radio Patmos Radio Patmoksen toimittajat kirjoittavat Patmos-blogilla mielenkiintoisista aiheista ja vieraista.
Julkaistu:

Helsingin hovioikeus vapautti kansanedustaja Päivi Räsäsen ja piispa Juhana Pohjolan kaikista syytteistä.

Vuosien oikeusprosessi poliisin tutkinnasta Helsingin hovioikeuden päätökseen on ollut kummallekin asianomistajalle raskas ja haastava.

Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja Pasi Turunen oli eduskunnan Pikkuparlamentissa kuuntelemassa Päivi Räsäsen kommentit heti hovioikeuden päätöksen jälkeen. Juhana Pohjolaa haastatteli puhelimitse toimittaja Toni Randén.

Millainen oikeusprosessi on ollut? Millaisia ajatuksia mahdollinen oikeuskäsittelyn jatkuminen korkeimmassa oikeudessa aiheuttaa?

Kuuntele 14.11.2023 Iltapäivä Toni Randénin seurassa – Päivi Räsänen, Juhana Pohjola ja HHO:n päätös

 

 

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (0)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. SIMO VORMULA

    Mikäli oikein tajuamme keitä ovat Päivin ym. kristittyjen vihaajat, asia menee korkeimpaan oikeuteen. JA SIIS PÄIVIN YM. JOTKA SYYTÖSTEN ALLA OVAT ,PIINA JATKUU. Mutta Raamattu on VOIMASSA. Syyttäjien tukipilarit eivät ole raamatulliset, MUTTA PÄIVIN JA TUKIJOIDENSA TUKIPILARIT OVAT RAAMATULLISET . SIIS TAAS RUKOUSTA PÄIVIN PUOLESTA JA KAIKKI MAHD. TUKI HÄNELLE JEESUKSEN NIMESSÄ.

    Eli sanotaan ”älä nuolaise ennenkuin tipahtaa”.