Amazon verkkokauppa levittää kymmenittäin natsien propagandaelokuvia!

Amerikkalaiset antisemitismiä vastaan  -ryhmä (Americans Against Antisemitism) ilmoitti tiistaina julkaisemassaan lehdistötiedotteessa saaneensa tiedon natsipropagandaelokuvista, joita oli saatavilla Amazonin vähittäismyynti- ja Prime-videoalustoilla sekä ostettavaksi että suoratoistettavaksi.

Israel ja Lähi-Itä

Americans Against Antisemitism havaitsi selvityksessään, että kyse ei ollut vain yhdestä natsipropagandaelokuvasta, jota näytettiin kokonaisuudessaan, leikkaamattomana, ilman vastuuvapauslauseketta tai toimituksellisia kommentteja, vaan yli 30:stä natsien tuottamasta alkuperäiselokuvasta.

Natsituotannot vaihtelevat sellaisista ”mestariteoksista” kuin Leni Riefenstahlin Tahdon voitto, Uskon voitto ja Olympia, jotka kaikki ylistivät Hitleriä, arjalaisuutta ja natsismia, suorastaan vaarallisen antisemitistisiin elokuviin, kuten Ikuinen juutalainen, Jud Suss ja Rothschildien osakkeet Waterloossa. 

Ryhmä kysyy: Miten yli 30 suosituinta vuosina 1933-45 tuotettua natsien propagandaelokuvaa pääsi vuonna 2021 yhdelle maailman suurimmista vähittäismyyntialustoista?

”Sellainen on enemmän kuin tuomittavaa”, totesi Dov Hikind, Americans Against Antisemitism -järjestön perustaja, jonka vanhemmat ovat holokaustista hengissä selvinneitä.

”Tällainen on täysin anteeksiantamatonta, ja tilanne on korjattava välittömästi poistamalla nämä häpeälliset teokset Amazonin alustoilta”, Hikind sanoi. ”Muutoin Amazon on tällä hetkellä maailman suurin alkuperäisten natsipropagandaelokuvien välittäjä, mistä Hitler ja Goebbels olisivat varmasti olleet kiitollisia.”

LÄHDE: Amazon’s Hate-for-Profit Scheme: 30+ Nazi Propaganda Films For Sale (United With Israel, 11.1.2021)