Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun joulutervehdys

“Toivotan Israelin monille kristityille ystäville ympäri maailmaa oikein hyvää joulua. Israelin kansan puolesta kiitän teitä kaikkia rukouksistanne ja tuestanne. Tänä jouluna miljoonat ympäri maailmaa ilmaisevat jälleen perinteisen tervehdyksen “Rauha maan päällä”.

Tämä samalla kun maailmamme kärsii kauheasta Covid-19-pandemiasta ja aivan liian paljon väkivallasta ja konflikteista.

Mutta hämmästyttävää kyllä, täällä Lähi-idässä olemme aktiivisesti edistäneet Raamatun  “Rauha maan päällä” – profetiaa – ainakin tämän maanosan osalta.

Viime vuonna olemme Yhdysvaltojen ja presidentti Trumpin aktiivisella avulla edenneet Abrahamin sopimusten kanssa ja saaneet aikaan historiallisia läpimurtoja Israelin ja arabimaailman välillä.

Rauha Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa.” Rauha Bahrainin kuningaskunnan kanssa.” Rauha Sudanin tasavallan kanssa.” Rauha Marokon kuningaskunnan kanssa.

Oltuamme 26 vuotta ilman uutta rauhansopimusta, meillä on ollut neljä uutta sopimusta alle neljässä kuukaudessa. Tämä on vasta alkua. Yhä useammat arabimaat harkitsevat uudelleen perinteisiä vihamielisiä asenteita Israelia kohtaan ja pyrkivät sovintoon juutalaisvaltion kanssa.

Sen sijaan, että he pitäisivät Israelia vihollisenaan, he pitävät meitä yhä enemmän ystävänä, liittolaisena, elintärkeänä liittolaisena ja elintärkeänä kumppanina.

Tämä on uusi ja vallankumouksellinen muutos. Se tekee elämästä parempaa ja paremman paikan kaikille Lähi-idän kansoille. Se tekee maailmasta paremman.

Ja niin tänä jouluna, kun rukoilet Israelin puolesta ja rukoilet rauhaa, tiedä, että rukouksiisi todella vastataan. Rauha maan päällä.

Hauskaa joulua!”

LÄHDE: Israel Government Press Office