Palestiinalaiset väittävät Israelin kouluttaneen lehmiä vakoilemaan heitä.

Hurjat syytökset siitä, että juutalaiset jotenkin vehkeilevät eläinkunnan kanssa muslimimaailmaa vastaan, eivät ole mitään uutta.

Israel ja Lähi-Itä

Palestiinalaiset ja arabimaailma ovat keksineet joitakin melko outoja väitteitä Israelin vihamielisyydestä heitä kohtaan. Niihin on kuulunut väitteitä, joiden mukaan israelilaiset sotilaat jakavat myrkytettyjä karkkeja palestiinalaislapsille ja että Mossad koulutti haita hyökkäämään arabien kimppuun Siinailla.

Viime viikolla he tekivät sen uudelleen väittämällä, että Israel olisi jotenkin kouluttanut lehmiä vakoilemaan palestiinalaiskylää.

”Nämä ovat rekrytoituja ja koulutettuja nautoja. He [israelilaiset] ripustavat jokaisen lehmän kaulaan medaljongin, jossa on salakuuntelu- ja tallennuslaite, ja joskus kameroita, jotta he voivat tarkkailla jokaista yksityiskohtaa [palestiinalaisessa] Khirbet Yanunin kylässä, niin suurta kuin pientäkin”, sanoi kylän vanhin Rushd Morrar lausunnossaan, jonka Palestiinan tiedotusvälineiden tarkkailupalvelu käänsi.

Morrar kertoi myös palestiinalaishallinnon viralliselle päivälehdelle Al-Hayat Al-Jadidalle, että paikalliset juutalaiset ”päästävät villisikalaumoja” tuhoamaan palestiinalaisten maataloutta. Siinäpä vasta jotain – juutalaiset käyttävät epäkosheria sikoja käskyjensä toteuttamiseen!

Lähde: Israel Today 5.1. – Seriously?! Palestinians Claim Israel Trained Cows to Spy on Them