Toimitusehdot

Kuvan ja Sanan verkkokauppa

Seuraavia ehtoja sovelletaan Kuvan ja Sanan verkkokaupassa tapahtuviin ostoksiin.

1 Yhteystiedot ja rekisteröityminen

Kuva ja Sana myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille.
Tilauksen toimittamista varten tilaajan tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:

• Ryhmittelytiedot: yksityis- tai yritysasiakas
• Henkilön tai yrityksen nimitiedot
• Henkilön tai yrityksen yhteystiedot
• Puhelinnumerotiedot
• Sähköpostiosoitetiedot
• Laskun lähettämiseen liittyvät tiedot: verkkolasku, lasku sähköpostilla tai tulostettuna

Asiakasrekisterin osalta noudatamme Kuvan ja Sanan tietosuojaselosteessa mainittuja toimia:

Kuvan ja Sanan tietosuojaseloste

2 Maksuehdot

Asiakkaan maksuvaihtoehdot ovat: Paytrail Oyj:n verkkomaksu tai lasku. Tilaus voidaan toimittaa laskulla kuitenkin vain, jos tilauksen loppusumma on korkeintaan 200 euroa. Yksityisasiakkaille, joilla on maksuhäiriöitä, emme toimita tilauksia lainkaan laskulla.

Jos toimitus tapahtuu laskulla, tulee asiakkaan suorittaa maksu neljäntoista (14) päivän kuluessa laskun päiväyksestä, ellei muusta maksuajasta ole nimenomaisesti sovittu. Laskua maksettaessa tulee mainita laskun viitenumero. Maksusuorituksen myöhästyessä peritään korkolain mukainen viivästyskorko (7 %).

3 Paytrail Oyj:n palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle. Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

4 Toimitusaika

Tilauksen saavuttua, käsittelemme sen kolmen arkipäivän sisällä.

Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joiden saatavuus varastossa on hetkellisesti loppunut, tilaus voidaan lähettää vasta, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitusvalmiina. Toimitus voidaan myös jakaa kahteen tai useampaan erään Kuvan ja Sanan asiakaspalvelun harkinnan mukaan. Edellä mainitussa tapauksessa postikulut veloitetaan vain ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

5 Toimitusmaksu

Kaikkiin toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut. Toimituskulut on hinnoiteltu tilausmäärän ja toimitustavan perusteella.

6 Palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos palautat tilaamasi tuotteen, sen tulee olla avaamaton/ käyttämätön. Liitä oheen saamasi lasku. Kuulemme myös mielellämme palautuksen syyn.

Tuotteen voit palauttaa maksutta käyttämällä asiakaspalautustunnustamme:

602058
Kuva ja Sana
Pajuniityntie 1
00320 HELSINKI

7 Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa viipymättä virheestä Kuvalle ja Sanalle. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla sen tilalle virheetön tuote.

8 Muuta

Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee osoittaa Kuvan ja Sanan asiakaspalveluun osoitteella Kuva ja Sana, Pajuniityntie 1, 00320 Helsinki, vaihde 0293 400 500, sähköposti: tilaukset(at)kuvajasana.fi