Toimitusehdot

Kuvan ja Sanan verkkokauppa

Seuraavia ehtoja sovelletaan Kuvan ja Sanan verkkokaupassa tapahtuviin ostoksiin. Kuva ja Sana myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Kuva ja Sana myy tuotteita myös 15-18-vuotiaille kuluttajille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksensa tuotteiden ostamiseen Kuvalta ja Sanalta.

1 Rekisteröityminen

Jotta Kuva ja Sana voi noudattaa sopimusehtojen mukaisia velvoitteitaan, tulee asiakkaan tilauksen yhteydessä:
a. rekisteröityä kuluttajana Kuvan ja Sanan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä, osoitteensa ja sähköpostiosoitteensa.
b. rekisteröityä yritysasiakkaana Kuvan ja Sanan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä, osoitteensa ja sähköpostiosoitteensa.
c. antaa suostumuksensa siihen, että Kuva ja Sana rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.
d. ollessaan alle 18-vuotias, ilmoittaa myös huoltajansa nimi ja sähköpostiosoite.

2 Asiakasrekisteri

Kuvan ja Sanan asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kuva ja Sana sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin samaan konserniin kuluville yhteisöille tai muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Suomen rajojen ulkopuolelle. Asiakkaalla on henkilötietolain (HTL) mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakas- ja kauppasuhteen ylläpito ja kehitys.

Rekisterin sisältämät tiedot ovat: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakasrekisteristä vastaa Kuvan ja Sanan asiakaspalvelu.

3 Maksuehdot

Asiakkaan maksuvaihtoehdot ovat: Paytrail Oyj:n verkkomaksu tai lasku. Tilaus voidaan toimittaa laskulla kuitenkin vain, jos tilauksen loppusumma on korkeintaan 50 euroa. Yksityisasiakkaille, joilla on maksuhäiriöitä, emme toimita tilauksia lainkaan laskulla.

Jos toimitus tapahtuu laskulla, tulee asiakkaan suorittaa maksu neljäntoista (14) päivän kuluessa laskun päiväyksestä, ellei muusta maksuajasta ole nimenomaisesti sovittu. Laskua maksettaessa tulee mainita laskun viitenumero. Maksusuorituksen myöhästyessä peritään korkolain mukainen viivästyskorko (7 %) sekä muistutusmaksu 5 euroa.

4 Paytrail Oyj:n palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle. Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

5 Toimitusaika

Tuotteiden arvioitu toimitusaika kotimaassa on 3-6 työpäivää.

Jos tilaukseen sisältyy useampia kirjoja tai muita tuotteita, tilaus lähetetään yleensä vasta, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitusvalmiita. Toimitus voidaan kuitenkin jakaa kahteen tai useampaan erään Kuvan ja Sanan asiakaspalvelun harkinnan mukaan. Silloin postikulut veloitetaan vain ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä, ellei tilaukseen sisälly ennakkotilausta, jolloin sen toimittamisesta myöhemmin peritään toimituskulut erikseen.

6 Toimitusmaksu

Kaikkiin postitse toimitettaviin, alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut: Yhden tuotteen toimituskulu on 4,90 euroa, kun tilaus toimitetaan kotiin tai lähipostiin. Postipaketin toimituskulu on 9,90 euroa. Kotiinkuljetuksen ja Express-paketin toimituskulu on 12,90 euroa.

Yli 100 euron tilauksista ei peritä toimituskuluja kotimaan toimituksissa.

7 Palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos palautat tilaamasi tuotteen, sen tulee olla avaamaton/käyttämätön. Liitä oheen saamasi lasku. Kuulemme myös mielellämme palautuksen syyn.

Tuotteen voit palauttaa maksutta postitse käyttämällä asiakaspalautustunnustamme: 602058. Kirjoita palautusosoitteeksi: Kuva ja Sana, Pajuniityntie 1, 00320 Helsinki.

8 Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa viipymättä virheestä Kuvalle ja Sanalle. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla sen tilalle virheetön tuote.

9 Muuta

Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee osoittaa Kuvan ja Sanan asiakaspalveluun osoitteella Kuva ja Sana, Pajuniityntie 1, 00320 Helsinki, vaihde 0293 400 500, sähköposti: tilaukset (at) kuvajasana.fi