Pimeästä Kristuksen valoon

Lukuisat muslimit Lähi-idässä ja maahanmuuttajien parissa ovat kohdanneet Jeesuksen. Usein yliluonnollisten unien- ja näkyjen saattelemana. Suomessa on muutamassa vuodessa kastettu parisen tuhatta kristityksi kääntynyttä. Patmoksen kautta Al Massira -kurssi on käännetty usealle kielelle ja siitä on tullut merkittävä tavoittavan työn väline niin meillä kuin ulkomaillakin.

Al Massira -koulutus

Al Massira on erinomainen työkalu uskon syventämiseen, pienryhmän vetämiseen ja uskosta kertomiseen erityisesti Lähi-idän taustalta tuleville. Patmos Lähetyssäätiön maahanmuuttajatyön pastori Timo Keskitalo puolisonsa Helenan kanssa koordinoivat Al Massira -kursseja Suomessa. Ota yhteys timo.keskitalo(a)patmos.fi. Liity lähettäjäksi ja saat Keskitalojen säännöllisen uutiskirjeen. Tutustu tuleviin Al Massira koulutustapahtumiin.

Rukousopas on ilmestynyt

Kansainvälinen rukouskampanja alkaa huhtikuussa. Ramadan-kuukauden aikaan miljoonat kristityt ympäri maailmaa rukoilevat muslimien puolesta kansainvälisen 30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta -oppaan aiheiden mukaan.

Ramadan kuukauden aikana oppaassa on rukousaihe jokaiselle päivälle 13.4.–12.5.2021 välisenä aikana ja sen jälkeen viikoittain vuoden ajan.

Nyt ensimmäistä kertaa ja ainoana koko maailmassa Suomessa ilmestyvään oppaaseen on koottu yksiin kansiin kolme kansainvälistä rukousopasta sekä rukousopas suomalaisen lähetystyön puolesta

Tilaa rukousopasta www.pray.fi.