Pimeästä Kristuksen valoon

Lukuisat muslimit Lähi-idässä ja maahanmuuttajien parissa ovat kohdanneet Jeesuksen. Usein yliluonnollisten unien- ja näkyjen saattelemana. Suomessa on muutamassa vuodessa kastettu parisen tuhatta kristityksi kääntynyttä. Patmoksen kautta Al Massira -kurssi on käännetty usealle kielelle ja siitä on tullut merkittävä tavoittavan työn väline niin meillä kuin ulkomaillakin.

Al Massira -koulutus

Al Massira on erinomainen työkalu uskon syventämiseen, pienryhmän vetämiseen ja uskosta kertomiseen erityisesti Lähi-idän taustalta tuleville. Patmos Lähetyssäätiön maahanmuuttajatyön pastori Timo Keskitalo puolisonsa Helenan kanssa koordinoivat Al Massira -kursseja Suomessa. Ota yhteys timo.keskitalo(a)patmos.fi. Liity lähettäjäksi ja saat Keskitalojen säännöllisen uutiskirjeen. Tutustu tuleviin Al Massira koulutustapahtumiin.

Rukousopas on ilmestynyt

Oppaassa esitellään suomalaisten lähetysjärjestöjen työtä muslimien parissa  ja rukousaiheita. Oppaaseen sisältyy myös rukousopas buddhalaisen maailman puolesta. Näitä rukoushaasteita oppaassa on vuoden jokaiselle perjantaille. Löydät oppaasta myös Patmos Lähetyssäätiön rukousaiheet neljältä muslimityön kentältä. Tämän lähes 100-sivuisen tietopaketin voit tilata kotiisi soittamalla numeroon 0293 400 500 tai sähköpostitse patmos(at)patmos.fi. Mukana tulee tilisiirtolomake, jolla voit antaa lahjasi Patmoksen työhön. Suositushinta postikuluineen on 5€.

Moses Loli, Etelä-Sudan

Moses Loli on Patmoksen stipendiaattiopiskelija Etelä-Sudanista. Moses on opiskelemassa lääkäriksi Yhdysvalloissa päästäkseen palvelemaan kansaansa Etelä-Sudanissa sekä terveydenhuollon että kokonaisvaltaisen evankeliumin palvelun merkeissä. Menossa on kliinisten opintojen vaihe, missä Moses on suorittanut sairaalapalveluaan Jubassa Etelä-Sudanissa. Tue veljeämme tekemällä lahjoitus muslimityölle.

Lahjoittamisen viitenumero 75268

Lahjoita