Palojärvet tahtoivat tehdä testamentin lähetyksen tarpeisiin

Hengellinen etsintä vei Esko ja Anna-Liisa Palojärven Helsingin olympiastadionille vuonna 1987 kuuntelemaan maailmankuulua julistajaa Billy Grahamia. Pyhä Henki kosketti ja mission jälkeen pienryhmässä Vapaakirkossa kumpikin tuli uskoon.

And now it’s time to slow it down

Molemmat ovat kokeneet vuosien varrella ihmeellistä Jumalan huolenpitoa, useampaankin kertaan. Jumalan ihmeellinen varjelus mökkitöiden vaaroissa, kun Jumala on estänyt putoamisen tikapuiden katkettua tai parantanut, mm. aiemmista riippuvuuksista.

Patmoksen työ tuli tutuksi jo 1990-luvulla. Sekä Anna-Liisa että Esko olivat Kristillisen Keskuksen kävijöitä, ja Taivaan ja maan väliltä -ohjelmaa he ovat kuunnelleet alusta asti.

”Nämä ovat olleet meille hengellisiä aarteita, ja radio on ollut meille niin tärkeä, että hankittiin nettiradioitakin kotiin, että voidaan aina kuunnella. Opetus on hyvää. Pidämme Patmoksen työtä suuressa arvossa, koska se on niin laajaa. Patmoksen kautta olemme oppineet myös rakastamaan Israelia”, sanoo Esko Palojärvi.

Miettiessään testamentin tekemistä heille tuli Patmos Lähetyssäätiö heti mieleen:

– Meillä on laaja suku molemmilla, on sisaria ja sisarusten lapsia. Heille jaettuna testamentti menisi niin moneen osaan, ettei kenelläkään siitä kovinkaan paljon tulisi. Tahdoimme tehdä jälkisäädöksen ”omalle” kristilliselle järjestöllemme. Patmos on hyvä järjestö, varat menevät perille. Herralta kaikki on saatu, ja kun ei meillä ole omia perillisiä, tuntuu aika luonnolliselta antaa testamentti Patmokselle, lähetyksen tarpeisiin.

Testamentti on kaunis tapa auttaa

Testamentilla varmistat sen, että sinun arvojasi kunnioitetaan ja sinulle rakkaat asiat jäävät elämään myös sinun jälkeesi. Testamentilla voit muistaa lähetystyötä, maailman hädänalaisia lapsia, Israelia, tai muuta sinulle tärkeää Jumalan valtakunnan työtä. Tee hyvä testamentti.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue lisää testamentin tekemisestä alla olevasta linkistä.

Miten tehdä testamentti