Patmos – Koko ihmisen apu liikkeellä tuellasi

“Olemme tehneet vain sen, minkä olimme velvolliset tekemään.” Luukas 17:10.

Jumala ei kysy mittojamme niin kuin maailma kysyy. Samalla kun rohkenemme ihmetellä leikkaajien vähäisyyttä, tunnemme ja muistamme Jumalan ajatukset: vähällä Jumala tekee paljon. Käytä sirppiäsi ja leikkaa ehtooherätyksen satoa. Ja tiedä, että Jumala maksaa 11. hetken peltomiehille yhtä lailla kuin apostoleista ensimmäisille! Siksi – uskossa – kiitos esirukouksistasi – kiitos uhristasi.

AOP

VIIMEISET  viisi vuotta ruotsalainen tuttuni Hasse on työskennellyt IBRAn radiolähetystyössä kaakkoisaasialaisessa valtiossa. Kentällä tapahtuvien poliittisten mullistusten johdosta Hasse on nyt kutsuttuna kotimaahan. Työnäky polttaa sisintä. Hetkeksikään Hasse ei tahtoisi vaieta haastamasta Pohjolan kristittyjä avartumaan täysillä radionäylle.

IHMEELLISINTÄ  on tämä: Aasian suljetuissa maissa elää sukupolvi, joka on kohdannut evankeliumin ja kokenut Jeesuksen syntyvän elämäänsä radiovastaanottimien äärellä – useinkin maanalaisissa kellareissa ja metsissä, koska lähetysten kuunteleminen saattaisi johtaa jopa kuolemanrangaistuksiin. Radio välitti Jeesuksen. Nyt tämän sukupolven keskellä on heitä, jotka edelleen suljetuissa maissa elävinä ovat saaneet taivaallisen voitelun valmistaa radio-ohjelmia kansallensa. Nauhoitukset tehdään ’maan alla’, ja salaisia internetkanavia myöten ohjelmatiedostot lähetetään Etelä-Koreaan ja Japaniin ja radioidaan Pohjois-Koreaan ja Kiinaan sekä muihin Aasian suljettuihin maihin lähetystyöntekijöitten valmistamien ohjelmavirtojen kyljessä.

HASSE kertoo suomalaisten patmosystävien voivan tukea tällaista uusimman aallon lähetysradiotyötä, jossa vainottu maanalainen kirkko puhuu takaisin rajan ylitse suljetun maan ihmisille.

MEDIALÄHETYSTYÖ  kiittää sinua, joka MARTTYYRIKIRKKO-vetoomukseemme rukouksin ja rahalahjallasi vastaamalla asetuit Kristuksen kärsivän ruumisseurakunnan avuksi. Suljettuihin maihin salakuljetetaan radiovastaanottimia. Kiinan kärsivä kirkko on monenmuotoisen avun kohteena – unohtamatta raamattulevitystä. Afrikka herää.

Kiitoksin
LEO MELLER

Lue alta uusin julkaisumme: