Radio Patmoksella on vastaus

Vastaus kuuluu vain jos sinä huolehdit kuulumisesta. 40 € kesäuhrinasi auttaa radioäänen jatkuvaa kuulumista.

Stressed business woman in her casual home bathrobe working remotly from her living room during corona virus pandemic crisis. Stay at home and social distancing

Alussa oli Sana. Sana tuli.

Maan valtakunnat, laulakaa Jumalalle, laulakaa Herran ylistystä, hänen, joka ratsastaa ikuisten taivaitten taivaassa! Katso, Hän antaa äänensä kuulua, mahtavan äänen.
PSALMIT 68:33-34

Lihaksi tullut Sana puhuu taivaalta

Radio Patmos ja Radio Patmos International

MIKSI Radio Patmoksessa puhutaan niin usein rahasta ja uhraamisesta? Vastaus on yksinkertaisista yksinkertaisin. Radio on kallis väline. Joku patmostalossa vieraileva totesi ihmetellen, että radion palveluksessa on melkein puolet kaikista patmostalon työntekijöistä.

Vähemmistö hoitaa maailmanlähetyksen asiat. Jokainen lähetinkaupunki tikittää 24/7 minuuttilaskua ohjelmien välittämisestä. Yksikään kirkko, herätysliike tai muu sellainen ei tue radiotamme – sen sijaan annamme ilmaiseksi lähetysaikaa parillekymmenelle lähetykselle ja vastaavalle, jopa autamme ohjelmiensa tekemisessä.

Huomaako kuuntelija, mitä puuttuu Radio Patmoksesta? Maksulliset mainokset! Siksi puhumme uhraamisesta antaen Pyhälle Hengelle mahdollisuuden neuvotella suoraan kuuntelijan kanssa tästä aiheesta. Radio Patmos on ainoa sähköinen kristillinen media Suomessa, joka ei myy sinulle mitään.

Onko se tässä kuussa yhden 40 euron lahjan arvoinen?

LEO MELLER

Radio Patmoksessa ohjelmaa myös arabiaksi, englanniksi, farsiksi, hindustaniksi, somaliaksi ja venäjäksi.  Lue lisää aiheesta Timo Keskitalon blogista.

Kuuntele Radio Patmosta