Tule vapaaehtoiseksi Operaatio Joulun Lapseen!

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa Operaatio Joulun Lasta? Koetko kutsumusta vapaaehtoistyöhön Euroopan vähäosaisimpien lasten hyväksi? Hae mukaan Operaatio Joulun Lapsen vapaaehtoistyöhön!

Vapaaehtoiseksi-kampanja-etusivu-artikkeli-kuva

Tärkeää vapaaehtoistoimintaa mukavassa porukassa

Vapaaehtoisena voit olla mukana valmistamassa ja ideoimassa lähetettäviä kenkälaatikkolahjoja sekä pakkaamassa ja tarkistamassa niitä. Operaatio Joulun Lapsen rukoustiimissä on myös mahdollista palvella. Voit olla myös luomassa omalle alueellesi keräysverkostoa ja järjestämässä uusia keräyspisteitä. Vapaaehtoisena voit olla järjestämässä oman paikkakuntasi tapahtumia ja konsertteja Operaatio Joulun Lapsen ympärille.

Saat tehdä työtä yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa ja pääset osaksi vapaaehtoisjoukkoa. Saat ohjausta ja tukea työhösi, ja voit olla vapaaehtoisena milloin sinulle sopii. Olet mukana tekemässä merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa ikuisuuden rajan tuolle puolen.

Vapaaehtoistyön monet mahdollisuudet

Työmme vapaaehtoistoiminnassa on tiimityötä, jota voidaan tehdä yksilöinä tai seurakunnan kautta. Tarvitset vain halun auttaa ja olla käytettävissä. Aluekoordinaattorit järjestävät ja organisoivat oman alueensa toimintaa.

Voit olla mukana:

  • Rukoustoiminnassa rukoilemassa koko projektin eri osa-alueiden puolesta
  • Luomassa suhteita seurakuntiin, yhteisöihin ja mediaan
  • Rakentamassa keräysverkostoa
  • Aluekoordinaattorina koordinoimassa oman alueesi toimintaa laajemmin

Mahdollisuus palvella siellä missä olet

Vapaaehtoiset palvelevat juuri siellä missä asuvat ja vaikuttavat. Yhteisenä näkynä on tavoittaa vähäosaisia lapsia evankeliumilla kenkälaatikkolahjan avulla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omalla alueellasi.

Miten pääsen vapaaehtoiseksi?

Voit aloittaa rukouksella ja ilmoittautua Patmoksen verkkosivujen kautta. Voit myös suoraan kysellä vapaaehtoisuudesta seurakunnassa tai alueesi aluekoordinaattorilta.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten juuri sinä voit olla yhteisessä työssämme mukana!

Lue lisää