Patmos-blogi

Suomalaistenkin kristittyjen on syytä liittyä esirukousrintamaan presidentti Trumpin puolesta

Juha Ahvio Juha Ahvio on teologian tohtori, dosentti ja Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja.
Julkaistu:

Kuten ilmenee William F. Jasperin 15.10.2020 päivätystä ”International Election Monitors Arrive in US — Led by Soros Activist and Merkel-CFR Flunky” artikkelista The New American -julkaisussa, ETYJ eli Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö, englanniksi OSCE, on jälleen lähettänyt vaalitarkkailijat seuraamaan ja valvomaan USA:n presidentinvaalien sujumista.

Jasperin artikkelista selviää, että vaalitarkkailijaryhmää johtavat henkilöt, joilla on yhteytensä George Sorosin ja Angela Merkelin kautta internationalistiseen globalistieliittiin ja sen EU- ja YK-agendaan. Vaalitarkkailijat ovat hyvinkin valmistautuneet havaitsemaan USA:n vaaleissa vakavia ongelmia, joita aiheuttavat presidentti Donald Trump ja hänen kannattajansa. Samanaikaisesti amerikkalaiset CFR-globalistit ovat vakavasti varoitelleet siitä, että USA:n äärioikeisto on valmistautunut aloittamaan aseellisen esiintymisen siinä tapauksessa, että Trump häviää vaalit.

Siitä, että globalistirahoitteiset ja Joe Bidenin kampanjaa tukevat BLM- ja ANTIFA-väkivaltavasemmistolaiset aktivistit ovat jo kuukausien ajan aseellisestikin terrorisoineet USA:ta ja amerikkalaisten yksityistä omaisuutta kaaosta ja tuhoa aiheuttaen, eivät nämä Trump-vihamieliset globalistivaroittelijat ole lainkaan huolissaan. Eivät tietenkään ole, koska heillä on mielessään seuraavan kaltainen skenaario vaalipäivää ja sen jälkeistä ajanjaksoa varten.

Luodaan ennakkotunnelmaa tällaisesta: Trump häviää ja kun näin käy, ryhtyy äärioikeisto aseelliseen esiintymiseen – niin sanotun false flag -tapauksen järjestäminen on varsin helppoa – ja Trump itsekin ehkä kieltäytyy myöntämästä tappiotaan, jolloin USA:han voidaan julistaa kriisitilanne, hätätila.

Tällöin demokraatit puolestaan voivat aloittaa oman vallankaappaushankkeensa – ja ryhtyä toimiin Trumpia ja kannattajiaan vastaan – kuten ovat jo simuloineetkin. Samalla voidaan tarvittaessa toteuttaa kansainvälinen interventio YK:n nimissä USA:han. Tällaisenkin tarpeellisuus on jo nostettu esiin kuten Peter Beinart 6.10.2020 päivätyssä The New York Times -artikkelissaan ”America May Need International Intervention”.

Demokraattien vallankaappaushankkeiden taustoja selostan 3.9.2020 lähetetyssä Ajankohtafoorumi-luennossani ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 2”.

Demokraatit ja globalistieliitti ovat jo pidemmän aikaa lietsoneet tarkoituksellisesti valheellista ”Trump ei luovu vallasta, joten hänet täytyy poistaa vallasta” -hysteriaa. Huomaa, että demokraatit itse ovat kiistäneet käytännössä kaikki republikaanien presidentinvaalivoitot vuodesta 1968 eli Richard Nixonin yllätysvoitosta lähtien. Demokraatit eivät ole hyväksyneet vuoden 2016 tulostakaan. Nyt demokraatit kuitenkin, Joe Biden mukaan lukien, ovat olleet olevinaan huolissaan siitä, että Trump ei tule hyväksymään vaalitulosta!

Tähän itse keksittyyn huoleen nojaten esimerkiksi Hillary Clinton on jo ohjeistanut Bideniä, ettei tämän tule missään tilanteessa myöntää tappiotaan eikä Trumpin voittoa. Biden on julkisesti ja täysin avoimesti tuonut esiin näkemyksensä ja toiveensa siitä, että jos Trump ei – siis siten kuin demokraatit tämän tulkitsevat ja näkevät – luovu vallasta, on hänet pakotettava pois Valkoisesta talosta USA:n armeijan voimin.

Merkille pantavaa on, että demokraatit ja muut The Deep State -vaikuttajat ovat jo simuloineet eli pelimuotoisesti harjoitelleet Trump-vastaista vallankaappausta. Näin on menetelty niin kutsutun ja kesäkuussa 2020 järjestetyn The Transition Integrity Project -harjoituksen muodossa. Tästä harjoituksesta voi lukea TheNationalPulse julkaisun 3.8.2020 päivätystä artikkelista ”Soros, Gates-Linked Election ‘Integrity’ Group Falsifies ‘Bipartisan’ Claims While War-Gaming How Biden Could Seize Power Even If Trump Wins” sekä The New American -julkaisun 4.8.2020 päivätystä “Expose Reveals Liberal Establishment Planning Political Coup for November” -artikkelista ja 6.8.2020 päivätystä Spectator-artikkelista “Top Democrats contemplate civil war if Biden loses”.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että demokraatit ja globalistiset eliittitoimijat ovat valmiita ajamaan USA:n vallankaappaukseen ja sisällissodan kaltaiseen kaaostilaan, jos Joe Biden ei saa maanvyörymävoittoa marraskuussa. Osana tällaista kaoottista vallankaappausta ollaan valmiita käyttämään jopa kansainvälistä interventiotakin.

Yllä kuvattua vallankaappaussuunnitelmaa voidaan toki yrittää siinäkin tapauksessa, että Trump voittaa, koska senhän on pakko olla tapahtunut jotenkin vilunkipelillä, koska Trumphan on oikeastaan diktaattori, siis demokraattien oman propagandan mukaan. Vaikuttaa myös yhä enemmän siltä, että demokraatit ovat itsekin oman valheellisen ja hysteerisen kauhupropagandansa uhreja, jotka suhtautuvat ympärillään olevaan todellisuuteen oman propagandansa vaateiden mukaisesti.

Monenlaiseen on joka tapauksessa syytä varautua. Informaatiopelikenttä on vankasti globalististen teknojättien otteessa, kuten huomataan siitäkin, miten media on USA:ssa suhtautunut Hunter ja Joe Bidenin Ukraina-skandaalin ja -vehkeilyn todisteisiin putsaamalla ne pois netistä ja olemalla nostamatta niitä keskusteluun. Normaalioloissa tällaisen todistusaineiston julkitulo tässä vaiheessa tuhoaisi täysin Joe Bidenin presidenttihankkeet. Mutta USA:ssa ei nyt eletä normaalioloissa.

The Deep State -toimijat ja muut globalistit haluavat keinolla millä hyvänsä saattaa Joe Bidenin nimelliseksi presidentiksi, jotta Bidenin ja demokraattisen puolueen ohjelmaa voitaisiin alkaa toteuttaa USA:ssa. Teen selkoa tuon ohjelman radikaalista luonteesta 27.8.2020 lähetetyssä Ajankohtafoorumin jaksossa ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 1”.

Demokraattien ohjelman toimeenpanoyritys olisi tuhoisaa USA:n kannalta ja varsinkin amerikkalaisen kristillisyyden näkökulmasta.

Mutta juuri tästä syystä presidentti Trump nauttii edelleen vahvaa kannatusta ja juuri tästä syystä amerikkalaiset kristityt sankoin joukoin rukoilevat presidenttinsä, hänen hallintonsa ja presidentin uudelleenvalinnan puolesta.

Seuraavassa viittaamani Helsingin Sanomien artikkeli on poikkeuksellisen asiallinen ja hyvin kuvaileva artikkeli niistä perusteista, joiden nojalla Trumpia kannatetaan ja arvostetaan laajalti amerikkalaisten keskuudessa, kaikesta valheellista herjadisinformaatiosta huolimatta.

Pekka Mykkäsen 16.10.2020 päivätyn Helsingin Sanomien nettiversion ”Donald Trump on gallupeissa takamatkalla, mutta hän voi vielä voittaa – HS kokosi syyt, miksi” -artikkelin ingressin mukaan:

”Presidenttikauden alussa 45 prosenttia amerikkalaisista antoi tukensa Trumpin työlle. Nyt osuus on gallupmittauksen mukaan 46 prosenttia. Ydinkannattajaryhmät kristitystä oikeistosta valkoisiin duunareihin katsovat presidentin pitäneen lupauksensa.”

Pane merkille, että Hesarikin myöntää presidentti Trumpin pitäneen lupauksensa ja olleen luotettava. Trump, jonka henkilöä on kuluneiden neljän vuoden ajan jatkuvasti mustamaalattu ja valheellisen ohjelmallisesti herjattu aamusta iltaan, on osoittautunut selkärankaisen luotettavaksi presidentiksi, joka ei ole lainkaan taipunut mitä kovimmankaan paineen alla.

Tällainen luotettavaksi osoittautuminen jos mikä on erittäin korkea ja harvinainen moraalinen hyve valtiomiehelle. Ja entistäkin moraalisemmaksi tuo Trumpin hyveellisyys osoittautuu, kun otetaan lukuun, millaisia asioita hän lupasi ja täytti ja millaista käytännön ja reaalimaailman politiikkaa hän on harjoittanut kuluneen neljän vuoden aikana.

Joitakin lainauksia kyseisestä Hesarin artikkelista:

”Moni suomalainen saattaa pohtia, mahtaako Yhdysvaltain presidentillä Donald Trumpilla olla jäljellä kovinkaan paljon kannattajia, koska Trumpiin liittyvä uutisointi on voittopuolisesti negatiivista. Gallup-yhtiön kyselytutkimuksista saa melko hätkähdyttävän vastauksen: viime mittauksessa Trumpin työtä piti arvossa 46 prosenttia amerikkalaisista. Kannatus oli kasvanut neljä prosenttiyksikköä syyskuun puoliväliin verrattuna. Vähimmillään Trumpin työn on siunannut 35 prosenttia kansasta…”

”Virkakauden alussa 45 prosenttia amerikkalaisista piti Trumpia arvossa, joten hänen presidenttikautensa on monen tukijan mielestä onnistunut mainiosti…HS kävi läpi syitä, miksi keskeiset äänestäjäryhmät ovat seisseet Trumpin takana ja miksi hänellä on vielä mahdollisuudet yltää voittoon…”

Merkittävimpiin näistä keskeisistä äänestäjäryhmistä lukeutuu niin kutsuttu kristillinen oikeisto. Siihen liittyen Hesarin artikkeli toteaa seuraavasti:

”Trumpin tärkeintä kannattajakuntaa ovat kristityn oikeiston evankelikaaliset ja niin sanotut uudestisyntyneet valkoihoiset äänestäjät. Heistä noin 80 prosenttia äänesti Trumpia vuonna 2016, ja kesällä julkaistun kyselyn mukaan Trumpin suosio heidän parissaan on vieläkin suunnilleen samalla tasolla.”

”Kristityille ovat olleet erityisen mieluisia Trumpin konservatiiviset tuomarivalinnat. Trump on päässyt nimittämään jo kolme tuomaria yhdeksän jäsenen korkeimpaan oikeuteen ja yli 200 tuomaria alemman tason oikeusistuimiin. Tällä viikolla senaatissa on pidetty Trumpin kolmantena korkeimpaan oikeuteen nimittämän Amy Coney Barrettin kuulemisia. Seitsemän lapsen äiti ja harras katolilainen Barrett vastustaa aborttia. Tämä herättää monissa evankelikaalisissa unelman siitä, että aborttioikeuden takaava Roe v. Wade -päätös vuodelta 1973 voisi kaatua korkeimmassa oikeudessa.”

”Moni ajattelee, että hartaat kristityt äänestivät Trumpia vastentahtoisesti, mutta useat heistä itse asiassa palvovat presidenttiä. Pari vuotta sitten Trump siirrätti Yhdysvaltain suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin erityisesti evankelikaalisia miellyttääkseen. Suuri osa heistä kytkee Israelin synnyn ja Jeesuksen toisen tulemisen yhdeksi raamatulliseksi lopun ajan profetiaksi, jossa Jerusalemilla on keskeinen rooli.”

Muidenkin peruskonservatiivien kannalta Trump on ollut luotettava ja lupauksensa pitänyt presidentti, joka ilman muuta ansaitsee toisen kauden. Hesarin mukaan:

”…Trump on ajanut politiikkaa, joka on miellyttänyt monia konservatiiveja. Konservatiivinen ajatushautomo The Heritage Foundation kertoi vuoden 2017 lopulla, että Trump oli ensimmäisenä virkavuotenaan ilmaissut toteuttavansa valtaosan ajatushautomon 334 toiveesta Yhdysvaltojen viemiseksi konservatiivisempaan suuntaan. Trump on monien konservatiivien iloksi purkanut sääntelyä. Hän esimerkiksi hankkiutui eroon demokraattipresidentti Barack Obaman määräyksestä, jolla kiellettiin uudet hiilikaivoshankkeet liittovaltion mailla. Vuonna 2018 Yhdysvalloista tuli maailman suurin öljyntuottaja…”

”Trumpin tuomarinimitykset ovat olleet mieluisia myös peruskonservatiiveille, olivatpa he syvästi uskovaisia tai eivät. Pian korkeimman oikeuden voimasuhteet voivat olla 6–3 konservatiivisten tuomareiden hyväksi. Se saattaa johtaa Obaman terveydenhuoltouudistuksen kaatamiseen, joka on Trumpin ja republikaanien pitkäaikainen tavoite…”

”Varapresidentti Mike Pence on tuonut jonkin verran lisätukea ja uskottavuutta Trumpille sekä uskovaisten että peruskonservatiivien riveistä. Pence on sekä harras evankelikaalinen että budjettikonservatiivi, joka kuului aiemmin kongressin republikaanien ’teekutsusiipeen’. Pence on kutsunut itseään ’kristityksi, konservatiiviksi ja republikaaniksi, tässä järjestyksessä’…”

Täysin päinvastoin kuin ”Trump on Putinin puudeli” -disinfoherjaamisen mukaan olisi pitänyt olla asianlaita, Trump on vahvistanut USA:n sotilaallista voimaa – joka on myrkkyä niin Venäjälle kuin Kiinalle – tuntuvasti. Hesarin mukaan:

”…joitain konservatiiveja on miellyttänyt Trumpin tapa kovistella Irania ja Kiinaa. Trump on kutsunut Yhdysvaltain puolustusmenoja ’hullun’ suuriksi, mutta hänen kaudellaan asevoimille on myönnetty rutkasti rahaa – tänä vuonna 625 miljardia euroa.”

”Trump on myös pitänyt esillä konservatiiveille rakasta aseenkanto-oikeutta. Kansallinen kivääriyhdistys NRA sanoo Trumpin pitäneen lupauksensa puolustaa aseväkeä, ja järjestö kannustaa amerikkalaisia valitsemaan hänet toiselle kaudelle…”

”Trump on kerännyt suosiota myös ’Amerikka ensin’ -politiikallaan ja Kiinan-vastaisilla lausunnoillaan. Hän on käynyt kauppasotaa Kiinan lisäksi Euroopan unionia, Kanadaa ja Meksikoa vastaan. Tämä on ollut mannaa ’globalistieliittiä’ inhoaville amerikkalaisille. Moni demokraatteja aiemmin tukenut valkoinen perusduunari äänesti vuoden 2016 vaaleissa Trumpia. Hän löi alemman koulutuksen saaneiden valkoisten parissa demokraattiehdokas Hillary Clintonin prosentein 67–28…”

”Monelle Washingtonin poliittista eliittiä vihaavalle amerikkalaiselle Trumpin presidenttiys on ollut herkullista aikaa. Vaikka Trump on maailman vaikutusvaltaisimmassa virassa, hän on monen silmissä onnistunut pitämään itsensä perinteisen politiikan ulkopuolisena hahmona…”

Tämän artikkelin alkuosa valottaa karmaisevasti sitä, miksi Washingtonin poliittisen eliitin ”vihaaminen” on perusamerikkalaisesta näkökulmasta inhorealistisen perusteltua ja miksi puolestaan globalistieliitin vihaama Donald Trump todellakin on patrioottiskonservatiivisen ja etenkin kristillisen patrioottiskonservatiivisen Amerikan näkökulmasta ainoa mahdollinen vaihtoehto, jota USA:n vuoden 2020 marraskuun presidentinvaaleissa on syytä tukea.

Amerikkalaiset kristityt tukevat presidenttiä sekä äänestämällä että esirukouksin.

Näihin esirukouksiin on suomalaistenkin kristittyjen syytä liittyä.

Miksi suomalaisten kristittyjen esirukoukset ovat tarpeellisia? Ajankohtafoorumin 20.8.2020 ensi-iltansa radiossa saanut jakso ”USA:n vaalit, mitä kristityn tulee ottaa huomioon?” sekä ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 1” -jakso perustelevat, miksi suomalaistenkin kristittyjen on syytä rukoilla konservatiivisen, taloudellisesti vapaan ja kristillisen uskon julkisen aseman tunnustavan USA:n säilymisen puolesta.

Kuuntele nuo jaksot. Ja ota esirukouslistallesi aiheiksi myös, suomalaisen isänmaamme ja sen akuuttien asioiden lisäksi, USA:n presidentti Trump, marraskuun vaalit ja niiden hyvä lopputulos.

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (13)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. julkinensana

  Saksalaiselta kanavalta tuli erinomainen dokumentti USA:n viallisesta vaalijärjestelmästä. Siinä käytetään hyväksi mm. kaupunkisuunnittelua, äänestysoikeuden kieltämistä vaihtuvilla perusteilla, vaalipiirien rajojen mielikuvituksellisia siirtelyjä. Kaikki tämä hyödyttää republikaaneja.

  Teksasin osavaltiossa esim. äänestämiseen tarvitaan kuvallinen henkilökortti. Kuulostaa hyvälle, mutta USA:ssa ei ole varsinaisia henkilökortteja. Ajokortti käy, mutta sitä ei ole kaikilla. Kansallisen kivääriyhdistyksen kortti käy, mutta yliopiston henkilökortti taas ei, jne. Tulkinta äänestyspaikoilla on mielivaltaista.

  Äänioikeus ei ole automaattinen. Äänestäjäksi pitää rekisteröityä. Ihmiset eivät ole saaneet äänestää, koska he ovat muuttaneet toiseen osoitteeseen, eikä tieto ollut päivittynyt osoitteenmuutoksesta huolimatta. Äänioikeuden menettää pysyvästi myös jos on syyllistynyt joskus rikokseen. Äänestäjärekisteristä katoaa myös mystisesti rekisteröityneitä äänestäjiä.

  Isoissa osavaltioissa joutuu matkustamaan jopa 50 km äänestyspaikalle. Se sulkee pois ne, joilla ei ole omaa autoa. Äänestyspaikoilla voi olla 6-8 tunnin jono. Se sulkee pois huonokuntoiset ja ne jotka eivät voi ottaa vapaata töistä. Postiäänestys ei tapahdu postissa, vaan äänet on jätettävä tiettyyn laatikkoon. Esim. Teksasissa laatikolle on yli tunnin ajomatka, mikä sulkee pois autottomat.

  Em. vaikuttaa eniten pienituloisiin, värillisiin, vanhuksiin ja huonokuntoisiin. Ihmisryhmiin, jotka äänestävät perinteisesti demokraatteja. Samoja ongelmia ei juuri ole asuinalueilla, joissa äänestetään perinteisesti republikaaneja.

  USA ei ole oikeasti demokratia, eikä kansalaiset ole siellä samanarvoisessa asemassa keskenään.

  • CEO

   Viime vaaleissa demokraatit saivat eniten ääniä koko Yhdysvaltojen alueella, mutta republikaanit saivat suuren enemmistön valitsijamiehistä. Tämä johtuu siitä, että kunkin osavaltion kaikki valitsijamiehet menevät sille ehdokkaalle, joka voittaa osavaltiovaalit millä tahansa marginaanilla. Republikaanien ehdokas valittiin, vaikka demokraattien ehdokkaalla oli enemmän kannatusta valtakunnan tasolla.

   Samanlaista etua saavat Iso-Britannian konservatiivit maan ihmeellisestä vaalijärjestelmästä, joka suosii konservatiiveja. Maa on jaettu pieniin vaalialueisiin, josta valitaan yksi edustaja kustakin. Monet ovat ehdottaneet vaalijärjestelmän muuttamista, mutta konservatiivit ovat kyenneet estämään muutoksen.

   Jos EU ei tunnusta Valko-Venäjän presidenttiä sen takia, ettei presidentti nauti kansan enemmistön luottamusta ja vaalitkin olivat kyseenalaiset, niin mitä eroa sitten Yhdysvaltojen vaalien kanssa on tässä asiassa, jossa vaalijärjestelmä ei ainoastaan suosi toista puoluetta, mutta ei myöskään toimi tasapuolisesti ja täsmällisesti, kuten ”julkinensana” edellä asiaa selvitti?

   Asiaa mutkistaa myös se, että eräät suurvallat ovat alkaneet sekaantumaan toisten maitten vaaleihin sosiaalisen median valetilien ja salaliittoteorioiden kautta. Äänestäjiin yritetään vaikuttaa likaisilla kenoilla, koska kiinni jäämisen riski on olematon ja kukaan ei oikeasti pysty rankaisemaan vaaleihin sekaantuneita tahoja, koska länsimaiden oikeusjärjestelmä on liian jäykkä.

   Yhdysvalloissa on toinen taho alkanut luomaan uhkakuvaa postijärjestelmän puutteista, jotta häviön sattuessa vaalien tulos voitaisiin kyseenalaista. On totta, että Yhdysvaltojen postiäänestyksessä on suuria puutteita ja mahdollisuus väärinkäytöksille, mikä suorastaan yllyttää häviäjän vetoamaan tähän seikkaan. Yhdysvallat on viime vuosien aikana romahtanut todella alas ja poliittinen elämä on kaaoksessa.

 2. Debora

  Olen läheisesti tekemisissä Amerikan intiaanien kanssa. Seuraan heidän osuuttaan, mitä tulee kristinuskoon ja alkuperäisväestön asemaan USA:ssa. Trumpin elkeet näyttävät hyvin rasistisilta ja ahneilta. Hän tuhoaa viimeisetkin puhtaan maan ja veden rippeet salliessaan öljybisneksen ym. kukoistaa ja myllätä uusia alueita. Hänellä tuskin on mitään käsitystä, kuinka köyhä ja sorrettu kansanosa jakselee.
  Koko amerikkalainen unelma on rakennettu miljoonien ja taas miljoonien murhattujen alkuperäiskansan jäsenten vuotaneiden verien päälle, ja vieläpä orjatyövoimalla!
  Trump edustaa tekopyhyyttä, sitä vääristynyttä kristinuskoa, jolla ei ole Vapahtajan kanssa mitään tekemistä. Näitä tekopyhiä kristittyjä, valkoisia hyvinvoivia rasisteja on USA pullollaan.
  Kovasti parjattu BLM merkitsee monille sitä, että värilliset saisivat tasa-arvoa ja oikeutta. Ei niillä tavallisilla toimeentulon janssa kamppailevilla ihmisillä ole mitään Soros- kytköksiä. Trump edustaa mustille ja Intiaaneille ym. irvikuvaa, joka turvaa vain tietyn kansanosan oikeuksia.
  Tuo maa on täynnä aseita, sortoa ja kuolemaa, en näe, ettäkö Trumpin presidenttinä olo juuri parantaa asiaa, en kyllä usko muidenkaan ehdokkaiden olevan sen parempia. Hullunmylly on vaan jo niin pitkällä…
  Debora

 3. IlkkaT.O.

  Hannu, juuri näin, tulisi silloinkin rukoilla, että presidentti toimisi Jumalan sanan mukaisesti korkeassa virassaan. Esim. Bidenille katolilaisena tulisi olla itsestään selvyys kieltää vapaa aborttioikeus, eikä toisinpäin kuin hän on ajatellut, samoin uskonnovapauden kohdalla: olla lisäilemättä mitään lakiin ja asetuksiin, jotka kaveantasivat Jumalan sanan vapaata julistusta, niinkuin hän on kaavaillut.

 4. julkinensana

  Trump ei edusta millään tavalla kristinuskoa, eikä Israelinkaan kohtalo ole mitenkään kiinni Trumpista vaan nimenomaan Israelin Jumalasta. Jumala toteuttaa nyt lopun aikojensa suunnitelmaansa siitä huolimatta, miten eri poliittiset ryhmät mitäkin tekevät. USA on tällä hetkellä keskellä suurta poliittista sekasortoa ja televisioasiantuijat keskustelevat mahtaako maahan tulla vaalien jälkeen militialiikkeiden aseellisia konflikteja. Raamatussa ennustetaan, että lopun aikoina ihmisryhmät kääntyvät toisiaan vastaan ja tulee paljon sotia. Arabikeväästä alkaen sellaista on alkanut tapahtua ei vain Lähi-idässä vaan myös muualla. Korona vain pahentaa ihmisten hätää ja kansanryhmien välisiä ristiriitoja.

  Jos ollaan ihan tarkkoja, niin Raamatussa sanotaan, ettei Herra kuule sellaisten tekopyhien uskovien rukouksia, jotka ovat tukkineet korvansa lailta. Kun itse tukkiin korvansa Herran käskyiltä, niin Herra tukkii korvansa sellaisten rukouksilta. Eikös tämä ole ihan vanhurskasta? Kyllä on !

  ”Ja vaikka pyydätte, te ette saa, koska pyydätte väärässä tarkoituksessa, kuluttaaksenne kaiken mielihaluissanne.”
  – Jaak 4:3

  ”Joka sulkee korvansa Herran lailta, sen rukouskin on Herralle kauhistus.”
  – Sananl 28:9

  ”Kun te huudatte avuksenne Herraa, hän ei vastaa teille. Hän peittää teiltä kasvonsa, koska tekonne ovat pahat.”
  – Miika 3:4

  PS. Minun mielipiteeni on, ettei Patmoksen pidä rönsyillä poliittisen agitaation suuntaan vaan pysyä Israel keskeisessä kristillisessä työssä.

 5. Taisto

  Vähän tuntuu siltä, että dogmaatikko Ahvion näkemyksiä implisiittisesti seuraten voisi olettaa, että kristityn voittopalkinto, eli armosta pelastettu osa taivaan kodissa onkin osittain poliittinen operaatio. Toisin sanoen, sinulla on pienemmät mahdollisuudet päästä paratiisiin ( joko ajallinen tai iäinen) jos et ole Trumpin leirissä? Pitääkö tähän samaan kategoriaan laittaa myös kritiikitön ja lähes romanttinen Israel rakkaus ja pelko kaikkea pienintäkin ajatusta kohtaan, missä vilahtaa jokin muu kuin kansalliskonservatiinen paatos. Ehkä apt Paavali oli sitten oman aikansa sionisti? Oliko Jeesuksen talouspolitiikka Trumpilaista rikkaiden ja eliitin suosimista?

 6. IlkkaT.O.

  Esirukousta Trumpin valinnan puolesta tarvitaan; kummallisen kesyä on suomalaistenkin uskovien näkemys tilanteen vakavuudesta.
  Tähän ja kaikkeen muuhunkin Yhdysvaltain presidentinvaaleihin 2020 liittyy hyvin aktuellia tietoa Tytti Saleniuksen Oikea Mediassa (27.09.2020) julkaistussa kirjoituksessa ”Kuinka varastaa Trumpin vaalivoitto?
  Se kaikki, mitä Trump on ennenkaikkea – ja täysin epäpoliittisena henkilönä – saanut teoillaan aikaan (pitämällä ennen vaaleja antamansa lupauksensa), ovat kiihoittaneet liberaali- ja vasemmistodemokraatit ”käsikassaroineen” ennennäkemättömään ja -kokemattomaan vihaan istuvaa presidentti Trumpia ja, erityisen alhaisesti hänen henkilöönsä pääasiallisesti kohdistuvana, sitten Yhdysvaltain sisällissodan vastakkainasettelun. Juha Ahvio on tehnyt näistä perusteellista selvitystä, kiitos Herralle.
  Mitä Donald J. Trump teoillaan edustaa, joka saa yhä makaaberimpia piirteitä demokraatien toimissa esille? Kaikkea sitä, mikä on YK-globalisteille, punavihreille demokraateille, ja ”deep state”-eliitille täyttä myrkkyä heidän suunnittelemansa globalisaation tässä lopullisessa kiihdytysvaiheessa. Samoin Kiinalle (Kommunistinen puolue), EU:lle, Venäjälle ja Turkille. Palestiinalaisetkin ”onnittelevat” oikein olantakaa Trumpin Lähi-Idän toimia, vaikka hakusessa olevat rauhanajan – joskaan ei lopullisen – askeleet ovat nähtävissä huikeilla sopimuksilla entisten vihollismaiden välillä. Ja samalla avaamassa koko alueelle uuden taloudellisen vaurastumisen mahdollisuuden. Mitä se merkitsisi evankelioinnin kannalta Lähi-Idässä?
  Kiinan, Turkin ja Venäjän tarkoitusperiä ajatellen heidän rakkautensa Iranin ja Palestiinan terroristeihin on harkittua, mutta että EU! Eikö korkealaatuinen Itä-Välimeren öljy kelpaa? Mitä hulluutta. Presidenttinä Biden liittyisi uudelleen JCPOA-5 +1 sopimukseen Iranin kanssa. Kiina olisi entistä lähempänä aikomustaan vallata Taiwan, Biden ei sitä voisi estää, ja sitä tehden E-K:n meri ja Malakan salmi olisi yhä vahvemmin sillä valvonnassa. Trumpin valinta olisi vastaisku tähän.
  Tosiasiallisesti Trumpin valinta rauhoittaisi tilannetta ratkaisevasti Yhdysvaltojen sisällä, Joe-sedän ja Hunter-poikansa sotku selvitettäisiin ja demokraateilta vedettäisiin matto alta kirjaimellisesti. Se suuri demokraatti-puhallus paljastettaisiin lopullisesti. Pelottaako niitä?

 7. Helena Kuitunen

  Hei! Kuuntelen ohjelmia aika paljon ja olen kiitollinen Trumpin tilanteen oikeista uutisista, kun media tekee samoin, kuin Israelin kohdalla vääristellen ja mitätöiden ja kääntäen asiat päälaelleen.Olen pohtinut näitä ns. värillisten ampumisia ja mellakointia julmaksi poliittiseksi juoneksi Trumpia vastaan. On niin, että jos Jumala ei ole oikeutta ja totuudellista toimintaa vahvistamassa, niin se on sitten se maanalla saalistava paholainen ohjaksissa ja toimintaon sen mukaista. Rukoilen päivittäin ja rukoillaa edelleen totuuden, oikeuden ja Jumalantahdon toteutumiseksi. Suurta siunausta tärkeimpään työhönne Jumalanvaltakunnan hyväksi!

 8. Hannu

  Entä jos Biden kuitenkin sattuisi voittamaan USA:n vaalit, eikö tosiuskovaisen pitäisi siinäkin tapauksessa rukoilla presidentin l. siinä tapauksessa Bidenin puolesta?

  • keijo

   Hannulle sanon että totta kai (tosi)uskovaisten on rukoiltava viisautta ja ymmärrystä kaikelle esivallalle.
   Mutta eikö varoituskellot soi kun esim perjantai 30.10 väittelyssä ei puhuta tiedon mukaan ulkopolitiikkaa, joka on demokraattien, ei niin kovin hyvää tulosta antava ja jossa Trump on saanut aikaan aivan todella merkittäviä tuloksia esim. Lähi-Idässä.
   Kyllä tänä päivänä meidän kaikkien pitäisi ymmärtää, että demoraattien ajama ”kaikki käy”-politiikka ei ole hyväksi kenellekään, ei Usa:ssa, ei Suomessa, eikä missään muuallakaan.
   Ja jo isänä tiedän, että joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee.
   Haluaisinkin, että tänä vuonna laittomuus valittaisiin vuoden turhakkeeksi.
   siun kaikille

 9. Jones

  Kiitos, taidan kyllä jättää tällaiset esirukoukset väliin. Trump vain ratsastaa Jeesuksella ja kristinuskolla kerätäkseen kannatusta.

  • Aleksander

   Edellä julkaistun blogin johdosta totean seuraavaa: Seurattuani useita vuosia Patmoksen poliittis-kristillisiä linjauksia,niin merkille pantavaa on,että Patmos on aina kannattanut rebuplikaanisia presidenttiehdokkaita sekä presidenttejä ja vastustanut demokraatteja.Tästä on seurannut johtopäätös,että rebuplikaanit ovat kristillisempiä,parempia,moraalisempia ja kaikin tavoin ”Jumalan tahdon” mukaisia,kun taas demokraatit ovat liitossa paholaisen kanssa.Miten tämä kategorinen suhtautuminen on selitettävissä? Ymmärtääkseni Patmoksen oikeistokristillisellä ideologialla.Siksi ei ole yllättävää Trumpin kannattaminen.Ennustan,että neljän vuoden kuluttua-jos Jumala suo-Patmos jälleen Juha Ahvion johdolla liputtaa rebuplikaanin puolesta.

   • Rukoilkaa kuningasten ja kaiken esivallan puolesta!

    Paavali opetti esivallan tulevan aina Jumalalta. Paavali opetti myös seuraavasti: ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.”

    Aina kun kuuntelen Radio Patmoksen tai TV7:n rukousohjelmia siellä jossain välissä rukoillaan Suomen hallitsijoiden ja virkamiesten puolesta sekä tietenkin Israelin ja heidän päättäjiensä puolesta, ja jos on puhe maailman politiikasta myös Yhdysvaltojen presidentin, hallituksen jne. puolesta. Suomessa on ns. punavihreä hallitus. Radio Patmoksella ja muilla kristillisillä kanavilla rukoillaan jatkuvasti myös sen puolesta, koska Paavalin opetus asiassa on hyväksi havaittu. Mikä tahansa esivalta tarvitsee Jumalalta tulevaa viisautta tehdä oikeita päätöksiä, jottei kansakunta ajautuisi rangaistuksen ja Jumalan kirouksen alle, ettei esim. maa ajautuisi Israelia sortamaan. Tämän sortamisen estämisessä USAlle on selvästi annettu merkittävä rooli.

    Maailman ykköshallitsijan paikalla istuva tarvitsee aivan ehdottomasti rukousta myös. USA on maailman talousmahti. Kauppakorkeakoulun opettajien suusta kuulee sen talouden merkitsevän kaikista eniten koko maailman talouden suuntaan. Kovissa tieteissä sitä pidetään yliopistoissa ykkösmaana. Selkeästi USA pystyy vaikuttamaan koko läntisen maailman politiikan suuntaan eikä vähiten myös uskonvapauteen.