Patmos-blogi

Sydänten yhteyttä

Radio Patmos Radio Patmoksen toimittajat kirjoittavat Patmos-blogilla mielenkiintoisista aiheista ja vieraista.
Julkaistu:

Saimme viettää Patmos 50+ juhlaa Kalliolan Setlementtitalolla sunnuntaina 11.9 yhdessä henkilökunnan ja monien Patmoksen työn ystävien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Oli ilo tavata myös uusia kasvoja ja vaihtaa ajatuksia Radio Patmoksen kuulijoiden kanssa.

Päivän Radiojuhlassa saimme myös pitää vieraina päätoimittaja Kirsi Rostamoa Radio Deistä sekä Martti Ojaresta Taivas TV7:lta, joiden kanssa olemme saaneet tehdä hienoa yhteistyötä vuosien varrella.

Radio Patmos on selkeästi löytänyt kuulijansa ja tullut tärkeäksi monille kristityille. Palautteen mukaan kanavaamme kuuntelee kaikenikäiset, perheet, yksinäiset, naiset, miehet kuin myös viikonloppuisin lapset lastenohjelmien parissa.

Ohjelmia kuunnellaan yksin tai yhdessä, kotona, autossa, työpaikalla sekä netin välityksellä ympäri maailmaa.

– Kuuntelen Radio Patmosta aina vain, kun pystyn, kertoi eräs kuulija juhlissa ja lisäsi, että lähettää myös välillä palautetta ja haastatteluvinkkejä.

Palaute onkin meille äärettömän tärkeää, sillä ilman sitä emme tietäisi missä meitä kuunnellaan tai mitä ohjelmia kuunnellaan.

Juhlissa, Helvi Jääskeläisen johdolla, saimme tutustua Top 10-ohjelmiin sekä niiden tekijöihin. Osa oli tullut paikanpäälle ja loput toivat terveiset videoiden välityksellä.

Yksittäisten ohjelmasarjojen lisäksi paljon kuunnellaan ja tykätään myös Raamattuopetuksista, aamu-ja iltapäivien livelähetyksistä sekä mm. Riku Rinteen Come home -ohjelmista, joita hän on tehnyt uskollisesti jo 20 vuotta.

Paljon on tehty ja työtä vielä edessä, mutta saamme luottaa Jumalan lupaukseen, että Hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon sekä voiman jokaiselle päivälle.

Lopetan tekstini erääseen palautteeseen, joka kuuluu näin:

”Huomenta sinne Radio Patmoksen studioon. Välimatka sinne ei ole pitkä, sillä se on sydänten yhteyttä. Se on iloa, joka näin tarttuu ja moninkertaistuu kuulijoitten keskuuteen.”

Teistä kaikista työmme tukijoista, kuuntelijoista ja esirukoilijoista kiitollisena,

SATU PANULA
Toimittaja
Radio Patmos

Kuuntele Patmos 50+ Kristillinen media – ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon”
Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (1)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1. Joni

  Pitakaa yhteys toisiin

  Viettakaa aikaa yhdessa

  Armahtakaa toisianne

  Kannustakaa toisia

  Nuhdelkaa myos kun tarttee

  Viela kerran Armahtakaa toisianne