Patmos-blogi

Varo! kissanvihaaja

Laura Seppi Laura Seppi kirjoittaa Porissa. Hän on eläkkeellä oleva kielen kääntäjä, jonka erikoisena kiinnostuksena ovat Raamatun kielet. Laura kirjoittaa ajankohtaisista asioista. Ajoittain hänen tekstiensä päällisen puolen takana on vasta varsinainen viesti – kannattaa etsiä se esille.
Julkaistu:

Tuskinpa mahdat tietää – sinä joka vihaat kissoja –  että tuonelan hämärästä takamaastosta löytyy Autobahn. Se ei ala mistään eikä se vie minnekään perille, mutta sitä ajetaan.

Kun olet ylittänyt rajan, tai kuten laulussa sanotaan “käynyt yli virran”, sinut viedään tälle baanalle. Ja jätetään sinne.

Et voi liikkua, sillä sinun takajalkasi on vemputettu sijoiltaan. Kuulostaako tutulta? Aivan kuten sinäkin vemputit kesyjä kissoja takajalasta tai hännästä, niin että ne lähtivät sijoiltaan, (Siinä oli eläinlääkärillä ihmettelemistä, että miten kissa itse olisi tehnyt sellaiset sijoiltaanmenot.)

Et voi liikkua siitäkään syystä, että sinulle on syötetty rotanmyrkkyä. Aivan kuten sinäkin sijoittelit rotanmyrkkysyöttejä puistoihin ja tienpenkkoihin. Ne valuttavat kehosta nesteet ulos, niin että olo on heikko. Tiesitkö itsekään, millaista on olla heikko? No nyt tiedät.

Siinä sinä makaat autobaanalla.

Baanan päästä kuuluu liikettä. Vuoroa tekevä riiviöhenki käynnistää Lumbocrusheria

ja lähtee ajamaan

Sinua kohti.

Se tulee ja

– Yli!

Saat omissa sielunluissasi tuntea miten lumbocrusherin vahvat nastarenkaat rouskaisevat sinua.

Autobaanan päässä riiviöhenki kääntää horna-auton ja taas

– Yli!

Muistatko miten sinä ajoit sen kissan ylitse? Sinä kurvasit varta vasten pientareelle, että osuisit kissaan.

Nyt sinä makaat baanalla ja

-Yli!

– Yli!

Tätä jatkuu. Odottaessasi mahdollista kadotustuomiota.

Mutta se kissa jonka ylitse sinä tahallaan ajoit, se pieni musta Ninnu-kissa raahautui yliajon jälkeen etukäpälien kynsillä itseään vetäen kauemmas pusikkoon, koska sen koko takapää oli yliajossa halvaantunut ja tunnoton, se pieni sinun yliajamasi kissa, joka kuoli vasta kun pääsi eläinlääkäriin ja eläinlääkärin piikille

(Jumala siunatkoon eläinlääkäreitä jotka joutuvat aina paikkaamaan sinun – kissojen vihaajan –  jättämiäsi tekoja.)

Se pieni Ninnu-kissa saa Eedenissä uuden ketterän ruumiin ja siinä on 7+13+7+3+14>18 uutta norjaa nikamaa. (Jollet usko, katso vaikka Wikipedia: kissa, tai kysy joltain evoluutiosedältä.) Ja se kissa saa notkeasti kisailla pikkuhiirulaisten kanssa taivaallisella nurmella, katsella kaloja Elämän virrassa ja pureskella lehteä Elämän puusta.

Tämä kirjoitus perustuu ilmestykseen, jonka sain kehiteltyä itse itselleni nuttuuttaakseni edes jotenkin pahaa mieltäni.

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (0)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *