Jokaisella on jotakin annettavaa – jakelumatkan toinen päivä

”Kuinka siis on, veljet? Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen selitys. Kaikki tapahtukoon rakentumiseksi.” – 1. Kor.‬ ‭14:26‬

8B702845-B2A7-4D7A-9EF4-30FD4D48D8A4

Olemme saaneet jakaa suomalaisten tekemiä kenkälaatikkolahjoja nyt kahden päivän ajan täällä Romaniassa Vasluin alueella. Näinä kahtena päivänä olemme kohdanneet eri ikäisiä lapsia ja heidän vanhempiaan, jotka asuvat usein yhdessä lämmitetyssä huoneessa mutaisen pihan keskellä.

Kotivierailulla tapasimme paljon lapsia, joiden kasvoilta loisti ilo saadessaan suomalaisten tekemiä lahjoja.

Tällä matkalla minulle on tullut yhä selvemmäksi se, kuinka tärkeää on, että me kaikki teemme osamme tässä katkeamattomassa Joulun Lapsi -ketjussa.

Ilman suomalaisia lahjojen pakkaajia ja tarkistajia sekä vapaaehtoisia meillä ei olisi viedä mitään näille vähävaraisille romanialaisille lapsille, kun kohtaamme heitä heidän kodeissaan ja lahjojenjakotilaisuuksissa.

Annamari Brandao lahjojenjakotilaisuudessa paikallisten lasten kanssa.

Ilman lahjoittajia emme pääsisi lähtemään tälle jokavuotiselle Joulun Lapsi -jakelumatkalle, eikä meillä olisi varaa palkata kotimaassamme työntekijöitä tähän arvokkaaseen työhön.

Lapset iloitsemassa suomalaisten tekemistä kenkälaatikkolahjoista.

Ilman rekkakuskeja, vastaanottopisteitä ja logistiikkavastaavaa emme saisi paketteja toimitettua perille Romaniaan, vaan ne jäisivät lojumaan Suomen päässä varastolle tai ihmisten koteihin.

Ilman paikallisia vapaaehtoisia emme tietäisi kenelle paketteja tulisi toimittaa, eikä kukaan järjestäisi lahjojenjakotilaisuuksia näille paikallisille lapsille.

Paikalliset miehet toimittivat Arsuran kulttuuritalolle kymmenille lapsille Joulun Lapsi -paketteja.

Ilman teitä emme voisi kertoa Romanian lapsille ja heidän perheilleen joulun tärkeintä sanomaa Jeesuksesta, joka syntyi tähän maailmaan, jotta me voisimme pelastua.

Jokaisella on siis oma osansa tämänkin vuoden jakelumatkan onnistumisessa. Kiitos teille rakkaat ystävät, jotka olette tavalla tai toisella olleet mukana viemässä Joulun Lapsi -paketteja Romaniaan, Moldovaan ja Ukrainaan! Jumala teitä siunatkoon!

TARJA HEISKANEN
Toiminnanjohtajan assistentti
Patmos Lähetyssäätiö

Tarja Heiskanen jakelumatkalla viemässä itsepakkaamiaan lahjoja Romanian lapsille.