Patmosplus ohjelmakirjasto uudistuu ilmaiseksi!

Radio Patmoksen tuotantotiimi on koko syksyn ajan tehnyt työtä uudistaaksemme Patmosplus-palvelun käyttäjäystävällisemmäksi. Ohjelmakirjaston tuotantojärjestelmän sekä ulkoasun kokonaisvaltainen uudistaminen on ollut työlästä ja aikaa vievää ja merkitsee samalla siirtymistä vanhasta tuotantojärjestelmästä uuteen. Nyt aletaan olla aivan loppusuoralla.

kuuntelukuvaa_patmosplus

Siirtyminen järjestelmästä toiseen tapahtuu viikolla 50 alkaen maanantaina 7.12.

Tämän siirtymävaiheen aikana viikon mittaan ohjelmakirjasto käytössä saattaa joinakin päivinä esiintyä häiriöitä, koska koko audioaineisto joudutaan siirtämään kokonaan uudelle järjestelmäalustalle.

Siirtymävaihe testeineen kestää noin viikon verran, jona aikana pyydämme käyttäjiltä kärsivällisyyttä ja palautetta (radio@patmos.fi).

Uusi ilmainen ohjelmakirjasto

Kun siirto testeineen on suoritettu loppuun ohjelmakirjasto muuttuu kaikille rekisteröityneille käyttäjille täysin ilmaiseksi. Tarkemmat ohjeet uuteen Patmosplus -palveluun rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta tulevat sivuillemme, kun uudistus saadaan toteutettua.

Muutosvaiheen jälkeen rekisteröitymällä Patmosplus -jäseneksi saat seuraavia etuja:

Ilmainen ohjelmakirjasto
Saat ilmaiseksi kuunteluoikeuden Radio Patmoksen audioarkistossa julkaistaviin ohjelmatallenteisiin.

Sähköisiä opetus- ja uutiskirjeitä
Saat ilmaiseksi Patmoksen opetus- ja uutiskirjeitä, joissa rakentavaa raamatunopetusta, ajankohtaista tietoa maailmalta ja lähetyskentiltä.

Tarjouksia ja ennakkoetuja
Saat tarjouksia Kuvan ja Sanan verkkokaupasta.