Patmos-blogi

Pekka Reinikainen: Dinosaurukset – muinaiset lohikäärmeet

Vieraskynä Patmosblogi julkaisee vierailevien kirjoittajien mielenkiintoisia tekstejä Vieraskynä -palstan nimikkeellä. Kaikki kirjoittajat vastaavat itse tekstinsä sisällöstä.
Julkaistu:

Ateismi perustuu evoluutioteoriaan

Kehitysoppi on monille hovikelpoinen syy olla ateisti. Ateistit ovat onnistuneet tekemään Jumalan sanassaan antaman ilmoituksen maailman historiasta naurunalaiseksi evoluutioteorian avulla. Euroopan neuvosto pitää Raamatun ilmoitukseen uskomista niin suurena uhkana EU:n kulttuurille, että se kehottaa kaikkia tahoja ponnistelemaan luomisjärjestyksen torjumiseksi. Mikä on tämä “kulttuuri”, jota he haluavat puolustaa? Se pyrkii poistamaan kaikki kristilliset perusarvot sallimalla abortin ja eutanasian toteuttamisen sekä perinteisen avioliiton tuhoamisen.

Nyt asetelma on kuitenkin kääntynyt ylösalaisin

Kehitysopin korttitalo on kaatunut. Ateistien kauhuksi alkusolusta Aadamiksi evoluutio on kumottu tieteellisen tarkasti. Enää ei voida sanoa, että luomisjärjestykseen luottavat vastustavat tiedettä, vaan on tullut ilmeiseksi, että tieteen vastustajat ovatkin ateisteja, jotka vastoin kemian, fysiikan ja perinnöllisyystieteen lakeja uskovat mahdottomuuksiin. Nyt on tullut aika kertoa ilouutinen lapsille ja nuorille, jotka on kaiken valheen voimalla viekoteltu pois Hyvän Paimenen laumasta.

Lapset ja nuoret ovat järkeviä

Aikuiset, media ja koulut ovat valitettavasti aivopesseet useimmat lapset ateisteiksi, mutta peli ei suinkaan ole menetetty, vaan päinvastoin, nyt on tullut aika antaa kuolinisku kehitysopille ja tehdä se tieteellisten tutkimustulosten avulla. Nuoret janoavat totuutta ja etsivät sitä vilpittömästi. Tässä etsinnässä dinosaurukset ovat toistaiseksi ryöstäneet ratkaisevan roolin. Nyt on kuitenkin saatavilla suomenkielinen, erityisesti lapsille laadittu kirja, joka rokottaa nuoret yhtä tehokkaasti ateismia vastaan kuin lapsena saatu kolmoisrokote torjuu lopullisesti tuhkarokon.

Entisistä evoluution mannekiineista on tullut hirmuevankelistoja

Esiin voimalla rynnänneet tyranniliskot kaatavat nyt kehitysopin kulissit kuin keilat. Miljoonat vuodet muuttuvat menneisyyden myytiksi. Kehitysopin kulmakivi on tähän asti ollut väite, jonka mukaan kalliosta kaivettu dinosauruksen luu todistaa kallion yli 65 miljoonan vuoden ikäiseksi. Tämä muinainen, jumalankieltäjien mielikuvitusmaailma on kuitenkin haihtunut kuin aamukaste Saharasta, kun dinosaurusten jäännöksistä eristetään alkuperäisiä pehmytkudoksia. Eikä vain dinosaurusten jäänteistä, vaan muistakin fossiileista, kuten tästä jatkuvasti päivittyvästä luettelosta voidaan todeta: List of Biomaterial Fossil Papers, docs.google.com

Syvän ajan petos

on Luominen ry:n julkaisema tärkeä teos, joka kertoo kuinka kehitysoppi kuljetettiin kieroudella nykyiselle korokkeelleen. Kun vallitsevaan ateistien näennäistieteeseen tutustuu tarkemmin, yksityiskohdat paljastavat sen akateemisen onttouden ja ennen kaikkea epätieteellisyyden, jollainen ei tulisi kysymykseen millään muulla tieteen alalla!

Teologisten tiedekuntien antikristillisyys

selviää kirjastani Kuusi päivää. Siitä selviää, mitä Jeesuksen arvovallalle tapahtuu, jos seurakunnat opettavat luomisen tarkoittavan vuosimiljardien tappamista ja väkevimpien terroria.

Tuoreiden fossiililöytöjen merkitys on mullistava

Vallitseva akateeminen maailmakäsitys perustuu, todistamatta pätevänä pidettyyn, oppilauseeseen, jonka mukaan eläimiä on ollut maapallolla satoja miljoonia vuosia. Maakerrostumaa ei kuitenkaan voi ajoittaa satojen miljoonien vuosien ikäiseksi fossiileilla, joissa on yhä pehmytkudoksia jäljellä. Tämä vahvistaa viiltävällä tieteellisellä tarkkuudella, että kilometrien paksuiset, pääasiassa merieläimiä sisältävät kerrostumat ovat muodostuneet mittavassa maailmanlaajuisessa vesikatastrofissa tuhansia – ei satoja miljoonia vuosia sitten! Tästä voit katsoa lisätietoja TV7:n arkki -arkistosta, missä on opetussarjani Fossiilit-katastrofin todistajat.

Perimä on osoittautunut tietokoneeksi

Kuten olen luominen.fi blogissani todennut. Myös tämä asia selviää Dinosaurukset – muinaiset lohikäärmeet uutuuskirjasta, jossa osoitetaan lisäksi, että eläimet on tehdasasennettu elämään ennalta säädetyn määräajan eli tuhansien – ei satojen miljoonien – vuosien ajan, sillä elämän tietokone vaurioituu tasaisen tappavalla tahdilla. Jälkeläisessä on aina 100-300 piilevää kopiointivirhettä, joista kertyy sukupuuttoon vievä annos viimeistään noin 10 000 – 100 000 vuoden kulutttua. Tämä selviää genetiikan professori JC Sanfordin kirjasta Eliömaailma rappeutuu (datakirjat). Ihmisen sukupuutto voi olla edessä jo 6 sukupolven kuluttua!

Perimän RNA-tietokoneen vaurioituminen käynnistyi, kun kuolema murtautui 6 000 vuotta sitten paratiisin täydelliseksi luotuun maailmaan. Tämä oli seurausta siitä, että ihminen ei totellut Jumalaa eikä uskonut Hänen sanaansa. Ihminen on yhä saman synnin vallassa, sillä edelleen epäuskoisena hän torjuu luomisen, lankeemuksen ja vedenpaisumuksen todellisuuden ja kuvittelee kehittyneensä kävelemisestä kiinnostuneesta kalasta!

Dinosauruksia käsittelevän puheeni

voit kuunnella youtubesta. Siinä kerrotaan lisää näistä mullistavista löydöistä, jotka muuttavat ateistisen käsityksen maailmasta ja palauttavat Raamatun arvovallan.

Nyt on tullut aika palauttaa lapset ja nuoret Jeesuksen turvalliseen syliin

Dinosaurukset – muinaiset lohikäärmeet -kirja avaa heidän silmänsä näkemään elämän tarkoituksen ja taivaallisen toivon todellisuuden ateistien pystyttämän epätoivon ja tarkoituksettomuuden tiheikön läpi.

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (1)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Evoluutioteorian tieteellinen arviointi

    Evoluutioteoria on tosiasiassa new age -uskonto, joka on pelkää mielikuvituksen tuotetta. Evoluutioteoria on tiedemiesten versio äitimaa-uskonnosta, joka uskoo persoonattoman voiman luoneen maailman. Teoriasta on tullut suosittu, koska se antaa tekosyyn uskoa, ettei Luojaa olisi olemassa. Evoluutio-uskonnon harjoittajien vaivaksi on tullut uudet tutkimustuloksen, jotka kumoavat teorian kokonaan.

    Evoluutioteoriassa on paljon tietoa, jonka voi helposti todistaa pelkäksi saduksi. Yksi osa-alue on miljardien vuosien pituiset ikämääritykset. Maan kuvitellaan olevan 4,6 miljardia vuotta vanha, mikä on helppo todistaa vääräksi. Apollo-lennoilla vietiin Kuuhin peili, jotta Kuun etäisyys maasta saadaan mitattua tarkasti laserilla. Huomattiin, että Kuu etääntyy maasta noin 4 cm vuodessa, mikä johtuu siitä, että Kuu saa liike-energiaa Maan vuorovesi-ilmiöstä. Kun tiedetään, mikä on matalin mahdollinen kiertorata Kuulle, voimme laskea, ettei Maa ja Kuu ole voineet olla miljardia vuotta vanhempia. Kun otamme huomioon, että Kuu on etääntynyt Maasta alussa paljon nopeammin fysiikan lakien mukaan, niin Maan ja Kuun pisin mahdollinen ikä on paljon pienempi.

    Toinen asia hämmästyttää myös. Evoluutiobiologien pitäisi tietää, ettei DNA voi monistua ilman solukalvoa ja solun sisäistä monimutkaista monistumismekanismia. Jos meressä on syntynyt DNA:ta, niin meren muut kemikaalit reagoivat solukalvon ulkopuolella oleviin aminohappoihin ja DNA tuhoutuu. Monistuva solu on täytynyt rakentua yhdellä kertaa, mikä sulkee sattuman ja evoluution vaikutuksen kokonaan pois.