Operaatio Joulun Lapsen keräys on alkanut! Tule mukaan!

Operaatio Joulun Lapsen vuoden 2023 keräys aloitettiin komeasti Helsingissä Meilahden kirkossa lauantaina 30.9., jossa uudet Operaatio Joulun Lapsen kummit Eve ja Ossi olivat konsertoimassa.

Operaatio-Joulun-Lapsen-keräys-on-alkanut-pääkuva

Avajaisjuhlakonserttiin kerääntynyt yleisö sai kuulla Even ja Ossin oivaltavien ja koskettavien kappaleiden joukossa myös varta vasten Joulun Lapselle tehdyn laulun ”Kenkälaatikollinen kauneutta”. Konsertti myös radioitiin suorana Radio Patmoksen kautta. Tilaisuudessa nähtiin video viime vuoden jakelumatkalta ja puheenvuoroja käyttivät Operaatio Joulun Lapsen Ukrainan työn koordinaattori Sergei Katchan ja Patmoksen toiminnanjohtaja Pasi Turunen. Lämpimän avajaiskonsertin juonsivat Nina Dawood ja Andres Koskelainen.

Eve ja Ossi tulevat konsertoimaan myös kahdessa muussa Operaatio Joulun Lapsen tilaisuudessa: Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa 21.10. klo 18 ja Saarijärvellä Saarijärvi-salissa 22.10. klo 15. Näihinkin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Puoli miljoonaa lasta

Joulun Lapsen keräys alkoi heti avajaiskonserttia seuranneena päivänä 1.10., ja jatkuu aina 20. marraskuuta saakka. Pakettien palautusviikko on viikko 46. Nyt on aika ”kääriä hihat” ja ryhtyä hommiin, hankkia pakkausaihiot ja lapsia ilahduttavaa sisältöä paketteihin. Yhdessä saamme kokoon täydet rekat niin Ukrainaan, Romaniaan kuin Moldovaan, jotka ovat tämän vuoden kohdemaitamme. Menossa on jo 29. keräysvuosi Suomessa, työ alkoi vuonna 1995.

Erityisen tästä vuodesta tekee se, että kolkuttelemme 500 000 kenkälaatikkolahjan rajaa, jonka uskomme yhdessä Sinun kanssasi saavuttavamme. Kuvittele eteesi puoli miljoonaa pakettia – lasta – sillä jokainen paketti tarkoittaa yhtä lasta. Näin suurelle määrälle olemme saaneet olla viemässä iloa, toivoa ja sanoman rakastavasta Jeesuksesta, lasten parhaasta ystävästä.

Radio Patmos ja Radio Dei mukana

Operaatio Joulun Lapsi on myös radiossa. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kuulet uutisia ja terveisiä Joulun Lapsen tiimoilta Radio Patmoksessa klo 8.30. Viikko 46 on Joulun Lapsen teemaviikko Radio Deissä. Keräys huipentuu suureen Joulun Lapsen iltaan sunnuntaina 19.11., jolloin kuulemme suoraa Joulun Lapsi -ohjelmaa, haastatteluja ja musiikkia niin Radio Patmoksesta kuin Radio Deistä aina puoleen yöhön saakka.

Tartuthan tilaisuuteen tehdä hyvää ja tuoda iankaikkisuuden rajan yli ulottuvaa toivoa Euroopan vähävaraisille lapsille – lasten aika on nyt!


LEENA METSÄMÄKI
Lähetysjohtaja, Patmos Lähetyssäätiö

Pakkaa lahja