Radio Patmos – Jumalan sanan radio

Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa, jotta Jumalan ihminen olisi täydellinen ja varustautunut kaikkiin hyviin tekoihin (2 Tim. 3:16–17).

Radio Piritta

Tahdotko elää synnistä vapaata elämää? Raamattu on ainoa, mutta täydellinen opas juuri sinulle. Yhdellä ehdolla tosin – sinun on tunnustettava Raamattu Jumalan sanaksi. Jumalan sanan kanssa ei väitellä, puhumattakaan, että sana tuomittaisiin ihmiselle alistetuksi keskustelukumppaniksi.

Psalminkirjoittaja Aasaf tunnustaa: ”Sinä johdatat minua neuvosi mukaan ja otat minut viimein kunniaan.” Hän toteaa Herran sanalle alistetussa elämässänsä: ”Minun onneni on olla lähellä Jumalaa.” Sanatarkka käännös kertoo asian näin: ”Jumalan läheisyys on minulle hyväksi” (Ps. 73). Onko tämä totuus sinusta? Hyvä elämä on vain ja yksinomaan yhteydessä Jumalaan.

Radio Patmos on siksi Jumalan Sanan radio. Olemme valtakuntaradio – taajuutemme ovat ilmaiseksi käytettävinä yhteistyökumppaneille, jotka täyttävät kanssamme ohjelmointimme päämäärän – samaisen, josta Kristuksen seurakunnan ensimmäisen sukupolven päivinä Kyproksessa annettiin tällainen todistus evankeliumin kosketettua uudestisynnyttävästi kuuntelijaa: ”Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän uskoi, ihmetellen Herran oppia” (Apt. 13:4–12).

Voitko kokea omaksesi Radio Patmoksen mission? Jaksaisitko ottaa työmme esirukoustukesi kohteeksi? Entä olisitko kykeneväinen uhraamaan radiolle varoistasi? Loka-joulukuusta ajamme radiota Jumalan armossa täysillä, ja suuri osa maata kuulee. Ole mahdollistaja!

LEO MELLER

Lue uusin julkaisumme: