Jouni Lallukka Patmoksen kehityspäälliköksi ja raamattukouluttajaksi

Patmos Lähetyssäätiö saa vahvistuksen 1.6 alkaen, kun Perussanoman toimitusjohtajana toiminut teologian kandidaatti Jouni Lallukka (s. 1975)  aloittaa säätiön kehityspäällikkönä. Jouni on ylitse seurakuntarajojen pidetty kirjailija ja raamatunopettaja, jonka sydämellä on Raamatun ja kristillisen uskon puolustaminen sekä Jumalan avun tuominen ihmisten arjen tasolle.

Jounin toimenkuvaan Patmoksen kehityspäällikkönä tulee kuulumaan raamatunopetus- ja julistustoiminnan kehittäminen erityisesti sähköisillä alustoilla sekä erilaisten ystävätapahtumien (seminaarien ym.) kehittäminen Patmosystävien kohtaamiseksi ja kokonaisvaltaiseksi hengelliseksi rakentumiseksi.

Lisäksi Jouni tulee, kuten kaikki Patmoksen puhujat ja raamatunopettajat, osallistumaan radiotyöhön Radio Patmoksen kanavalla.

Jouni tulee myös osallistumaan säätiön varainhankinnan kehittämiseen ja toteuttamiseen toiminnanjohtajan ja lähetysjohtajan apuna.

Patmoksen työ on Jouni Lallukalle tuttua jo vuosikymmenien ajalta, erityisesti radion välityksellä.

Jouni toimi reilu 15 vuotta pankkimaailman palveluksessa (Nordea) vastuullisissa kansainvälisissä tehtävissä.

Vahvan hengellisen kutsumuksen omaavana Jouni siirtyi pankkimaailmasta Suomen Raamattuopiston säätiön kustannusyhtiö Perussanoman toimitusjohtajaksi vuonna 2020, josta tehtävästä hän nyt oma-aloitteisesti on siirtymässä Patmoksen palvelukseen.

Jounin kaksi ensimmäistä kirjaa olivat Kuvan ja Sanan kustantamia.

Jouni vaikutti hetken myös Patmos Lähetyssäätiön hallituksessa ennen Perusanomaan siirtymistä.

Jouni on koulutukseltaan tradenomi (Helia) sekä teologian kandidaatti (Bible&Theology, Global University).

Jouni on vahvasti sitoutunut klassiseen trinitaariseen teologiaan, kristologiaan ja Raamattuun Jumalan inspiroimana erehtymättömänä sanana, eikä ole pelännyt puolustaa perinteisiä kristillisiä näkemyksiä julkisuudessakaan.

Tältäkin osin hän istuu hyvin klassista kristillistä uskoa rohkeasti puolustavaan Patmos joukkueeseen.

Samalla kuitenkin hänen kirjoistaan ja kirjoituksistaan välittyy kyky kohdata ihmisiä käytännön kristillisyyden tasolta hoitavasti.

Tervetuloa tiimiin, Jouni!