”Miksi en ole kuullut Jeesuksesta jo aiemmin?”

Eräs muslimimies alkoi käydä säännöllisesti Patmos-lähetti Mohamad Shariehin Kreikassa järjestämissä kokouksissa. Jonkin ajan kuluttua Mohamad rupesi keskustelemaan tämän miehen kanssa kahden kesken ja mies alkoi kysellä syvällisiä kysymyksiä islamista ja kristinuskosta.

mohamad työ6

Mies oli elänyt sodan keskellä ja oli nyt kurkkua myöten täynnä islamististen ryhmien sotia ja islamia.

Miehet keskustelivat yhdessä siitä, miksi tarvitsemme Jeesusta ja miksi hän on ainoa tie.

Patmos-lähetti Mohamad Sharieh kiertää myös pakolaisleirejä ja julistaa evankeliumia.

Yhden tällaisen keskustelun aikana mies puhkesi kyyneliin ja kertoi: ”Minun perheeni on hyvin tiukka muslimiperhe. Isäni lähetti minut opiskelemaan Koraania jo lapsuudessani. Minua opettanut henkilö käytti minua seksuaalisesti hyväkseen, mutta koska olin vasta lapsi, en uskaltanut millään lailla puhua siitä vanhemmilleni. Tämä asia on saanut minut voimaan pahoin kaikki nämä vuodet. Minulla on ollut paljon epäilyjä islamia ja Koraania kohtaan, mutta kuten tiedät, näistä epäilyistä ei voi kertoa tai puhua kenellekään Lähi-idässä. Nyt olen naimisissa ja minulla on 2-vuotias lapsi, mutta se mitä minulle tapahtui lapsena, satuttaa minua edelleen. En halua, että oma lapseni joutuu koskaan kokemaan samaa. Kun kuuntelen sinulta Jeesuksen opetuksia, se saa minut rakastumaan niihin ja ymmärtämään, että Jeesus on ainoa tie elämässä. Minä haluan uskoa Häneen, mitä minun pitää tehdä?”

Patmos-lähetti Mohamad Sharieh tekee työtä Kreikassa arabien parissa.

Mohamad ja mies rukoilivat yhdessä. Mies antoi elämänsä Jeesukselle ja kysyi, miksi Mohamad ei ollut mennyt hänen kaupunkiinsa, että mies olisi voinut tavata Mohamadin jo kauan sitten ja miksi hän ei ollut kuullut Jeesuksesta jo aiemmin. Ja monia muitakin kysymyksiä miehellä oli Mohamadille.

Nyt on muslimien sadonkorjuuaika! He tarvitsevat nimenomaan Jeesusta, jotta Lähi-idän tilanne muuttuisi. Kiitos, kun edelleen jaksatte muistaa Mohamadin työtä rukouksin, kun hän julistaa evankeliumia etulinjassa. Voit ilmoittautua myös lähettäjäksi alla olevalla linkillä.

Tule lähettäjäksi