Maanjäristyksen uhrien kärsimys mykistää – Patmos auttaa Syyriassa

Maanjäristyksen tuhot Turkissa ja Syyriassa ovat valtavia. Tuhansia kuolleita, kymmeniätuhansia vammautuneita ja kotinsa menettäneitä. Tuhansia ihmisiä on vielä kateissa raunioissa. Ihmisten pelastamisessa on kyse kilpajuoksusta kuoleman kanssa. Ihmisten hätä ja tuska ovat niin suuria, ettei niille löydy edes sanoja.

Maanjäristys turkki

Emme voi katsoa tuskaa lamaantuneina, vaan olemme jo lähteneet liikkeelle viemään apua. Patmos-lähetti Mohamad Sharieh, itsekin  syntyisin Syyrian Alepposta, on lähtenyt Aleppoon kohtaamaan ihmisiä, viemään ensikäden apua ja kartoittamaan Patmos-avun laajempia mahdollisuuksia. Oma miehemme paikan päällä etsii tehokkaimmat kanavat auttaa kaikista haavoittuneimpia. Haluamme viedä Jumalan rakkautta, sääliä ja käytännön apua eniten kärsiville.

Syyrian kaunis ja historiallinen maa, joka on jo raunioina ja köyhtynyt kuiviin yli kymmenen vuotta kestäneen sodan seurauksena, sai nyt maanjäristyksessä iskun, joka mykistää meidät kaikki. Muistathan rukouksin kaikkia kärsiviä ja rukoile Mohamadille varjelusta ja johdatusta matkalle.

Auta maanjäristyksen uhreja taloudellisesti. Anna tukesi Patmoksen tileille kiireisimmän tarpeen viitteellä 79002 tai MobilePaylla 50711 tai sivuilla olevalla nettilahjoittimella. Kiitos, että olet mukana auttamassa maanjäristyksen uhreja. Apuasi tarvitaan nyt!

LEENA METSÄMÄKI